Get Оut 197 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: Ale to po to, żeby akcja się powiodła. Udajemy, że nas tu nie ma. Że nie piszemy. Że zupełnie nas nie interesuje to miejsce. Ale widać nas jak jelonków na polanie, a poletek jest tyle że można przejmować następne na tym pustkowiu i o tej porze będzie coraz więcej jedzenia w polu. Nic tylko korzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 769 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Get Оut napisał: Ale widać nas jak jelonków na polanie, a poletek jest tyle że można przejmować następne na tym pustkowiu i o tej porze będzie coraz więcej jedzenia w polu. Nic tylko korzystać. W ubiegłą sobotę widziałam stado łosi. Zawsze myślałam, że losie żyją w pojedynkę a tu aż 5 w jednym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 197 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: W ubiegłą sobotę widziałam stado łosi. Zawsze myślałam, że losie żyją w pojedynkę a tu aż 5 w jednym miejscu. Ssaki zawsze będą się łączyć w grupy jak sapiens, bo to instynktownie zwiększa przetrwanie i nie chciał bym żeby mi pod auto wybiegł taki kolos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 769 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ssaki zawsze będą się łączyć w grupy jak sapiens, bo to instynktownie zwiększa przetrwanie i nie chciał bym żeby mi pod auto wybiegł taki kolos. Zderzenie z łosiem może być katastrofą. Nawet z dzikiem może wywołać dramatyczne skutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach