Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uranisty

Produkty BabyOno - opinie

Polecane posty

Gość Uranisty

Jak jest z ich jakością? Bo cena zachęcająca :) Które produkty można śmiało kupić, a które okazały się szmelcem?

Gość jusiek
laktator zepsuł się po tygodniu- porażka!!! Ręczniczki ok!!! Ale wolę avent ,albo z canpola szczególnie smoczki. Chociaż ostatnio kupiłam butelki z fisher price i jestem zadowolona

ja mam łyżeczki, miseczkę, łańcuszek i pudełko na smoczek, jakość bardzo dobra a i ręczniki też w porządku. a i jeszcze nianię elektroniczną też super!!!!

Gość Mój Kaprys
Hej, odświeżam wątek :) Czy warto kupić torbę do wózka tej firmy? Jak z jakością tekstyliów ostatnio? Podpowiedzcie proszę :)

Witaj, ja z tej firmy mam łóżeczko turystyczne i jestem z niego bardzo zadowolona, co najważniejsze ma wygodny, dobrej jakości materac i ogólnie wygląda, na to że jest wykonane dobrej jakości, co prawda ekspertem nie jestem, ale tak mi się wydaje że jakość produktów jest dobra. Jeśli chodzi o torby, to też wyglądają naprawdę ciekawie, patrzyłam na stronce babyone.com są praktyczne i ładne, takie eleganckie

Gość gość
Dostałam kocyk tej marki, patrzę na metkę a tam: "Made in China" :/

Gość gość
Dzisiaj wszystko jest made in china wiec nie wiem czego się spodziewalas

To racja dużo rzeczy jest teraz wyprodukowanych w Chinach, niestety tam wychodzi im taniej. Zauważyłam, że produkty babyono są dobrej jakości, bezpieczne dla dziecka i trwałe, trzeba zawsze spojrzeć na procent bawełny w ubrankach i tekstyliach. Ja przymierzam się teraz do zakupu torby dla mamy 2 w 1, mają dużo propozycji, te torby są funkcjonalne i eleganckie i w nich jeśli brać pod uwagę materiał to jest microfibra i ekoskóra, elementy są metalowe i ma metalowe stopki co ochronni przed zabrudzeniem, więc wydaje mi się, że jest dobrej jakości, a wy co o nich myślicie?

Gość gość
Lilianka025 Masz płacone od jednego spamerskiego wpisu czy jakimś ryczałtem??? :o WON reklamowa ściero!!!