RC_+ 71 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Osiemnastki są najgorsze bo pić nie umią i wymiotują. A potem posprzątaj łazienkę po takiej imprezie to masakra U jednego kolegi jak skończyliśmy osiemnastkę to urwał mu się film i nie wiedzieliśmy co z butelkami zrobić... to powrzucaliśmy do skrzyni od kanapy składanej i poszliśmy na przystanek... jego matka miała rano niespodziankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No chyba się nie mylili albo ja jestem wyjatkowa Jakoś im wierzę , a wyjątkową Cię czyni już sam fakt , że nie ufasz kobietom , bo znasz ich podstępną konstrukcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Albo lisy Ubiór, twarz , włosy jak aktorzy do kolejnej roli w filmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Powiem ci w przyszłym roku czy wpadłam w depresję Nic Ci nie będzie a mądre babki zyskują z wiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, Gеt Out napisał: Kobiety lubią sobie odejmować lat. Dodawać. Bo formalnie mam 24. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Nic Ci nie będzie a mądre babki zyskują z wiekiem Najwyżej dostanę starczej szajby i zacznę sobie paznokcie doklejać itp. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Dodawać. Bo formalnie mam 24. Ja i tak to dziele przez osiem jak kobiety coś mówią więc co za różnica ile masz wiosen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ja i tak to dziele przez osiem jak kobiety coś mówią więc co za różnica ile masz wiosen. Żadną różnica. Było pytanie, odpowiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Najwyżej dostanę starczej szajby i zacznę sobie paznokcie doklejać itp. bez obaw jak Twoje jedyne atuty to doopa i cycki to młodsza zawsze będzie miała lepsze ale jak masz rozum na swoim miejscu to Misiaczek na dupę i cycki nie poleci Edytowano 5 godzin temu przez WychodzeNaChwile bo cenzurują dupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu Czyli wszystkie opuszczone dla dùp i cyckow to nierozumne aha xD fajnie se tak żyć w krainie fantazji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: bez obaw jak Twoje jedyne atuty to doopa i cycki to młodsza zawsze będzie miała lepsze ale jak masz rozum na swoim miejscu to Misiaczek na dupę i cycki nie poleci Cenzurowanie du/py. Dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Czyli wszystkie opuszczone dla dùp i cyckow to nierozumne aha xD fajnie se tak żyć w krainie fantazji poniekąd tak skoro wiążesz się z facetem, dla którego najważniejsze są doopa i cycki i wiesz, że te atuty przeminą z czasem i taki facet odchodzi do młodszej bo ma lepszą dupę i cycki to chyba taki scenariusz był do przewidzenia to jak 60 letnia prostytutka - skoro nie przewidziała, że jej atuty przeminą i nie zaplanowała sobie innej kariery po tym jak skosi kasę kiedy jest młoda to chyba jest nierozumna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Cenzurowanie du/py. Dobre! nie można napisać d u pa ale można napisać pozostałe przypadki - jaki to ma sens? Mianownik (kto? co?): ... dupy Dopełniacz (kogo? czego?): dupy dup Celownik (komu? czemu?): dupie dupom Biernik (kogo? co?): dupę dupy Narzędnik (z kim? z czym?): dupą dupami Miejscownik (o kim? o czym?): dupie dupach Wołacz (hej!): dupo dupy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: poniekąd tak skoro wiążesz się z facetem, dla którego najważniejsze są doopa i cycki i wiesz, że te atuty przeminą z czasem i taki facet odchodzi do młodszej bo ma lepszą dupę i cycki to chyba taki scenariusz był do przewidzenia to jak 60 letnia prostytutka - skoro nie przewidziała, że jej atuty przeminą i nie zaplanowała sobie innej kariery po tym jak skosi kasę kiedy jest młoda to chyba jest nierozumna Bo taki facet oczywiście już na początku mówi że najważniejsze są dùpa i cycki xD a kobiety świadomie się biorą za takich mhm. Bo wszystko jest przewidziane z góry juz w życiu ok. Wszyscy faceci wiedzą że to przemija dlatego wola młodsze i zdradzają z młodymi często. Ile ty masz lat że taki fantazyjny? Bo jak dla mnie to masz pomiędzy 30 a 65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie można napisać d u pa ale można napisać pozostałe przypadki - jaki to ma sens? Mianownik (kto? co?): ... dupy Dopełniacz (kogo? czego?): dupy dup Celownik (komu? czemu?): dupie dupom Biernik (kogo? co?): dupę dupy Narzędnik (z kim? z czym?): dupą dupami Miejscownik (o kim? o czym?): dupie dupach Wołacz (hej!): dupo dupy Próbę robię. O dupo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: bez obaw jak Twoje jedyne atuty to doopa i cycki to młodsza zawsze będzie miała lepsze ale jak masz rozum na swoim miejscu to Misiaczek na dupę i cycki nie poleci Misiaczek to wzór męskości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Bo taki facet oczywiście już na początku mówi że najważniejsze są dùpa i cycki xD a kobiety świadomie się biorą za takich mhm. Bo wszystko jest przewidziane z góry juz w życiu ok. Wszyscy faceci wiedzą że to przemija dlatego wola młodsze i zdradzają z młodymi często. Ile ty masz lat że taki fantazyjny? Bo jak dla mnie to masz pomiędzy 30 a 65 Każdy wie, że z wiekiem ciało robi się mniej atrakcyjne i 20 letnia babka będzie miała lepsze ciało niż 40 latka (ogólnie, pomijamy wyjątki) a 40 letni facet będzie miał lepsze ciało niż 70 letni - żadne odkrycie. z tym czy każdy facet woli młodsze to zależy do czego - do łóżka powiedzmy ale na życie to już nie tak bardzo I tu jest moje 'ale' -> Ci, którzy zdradzają często zdradzają z młodszymi bo właśnie dla tych facetów najważniejsza jest cielesność ale nie wszyscy faceci zdradzają swoje partnerki Chciałbym nawet wierzyć, że większość nie zdradza swoich kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Każdy wie, że z wiekiem ciało robi się mniej atrakcyjne i 20 letnia babka będzie miała lepsze ciało niż 40 latka (ogólnie, pomijamy wyjątki) a 40 letni facet będzie miał lepsze ciało niż 70 letni - żadne odkrycie. z tym czy każdy facet woli młodsze to zależy do czego - do łóżka powiedzmy ale na życie to już nie tak bardzo I tu jest moje 'ale' -> Ci, którzy zdradzają często zdradzają z młodszymi bo właśnie dla tych facetów najważniejsza jest cielesność ale nie wszyscy faceci zdradzają swoje partnerki Chciałbym nawet wierzyć, że większość nie zdradza swoich kobiet. A co ja bym chciała panie. Zdradzają i ze starszymi i brzydszymi. W sumie mnie to nie interesuje aż tak bardzo bo kto chce ten zdradzi zresztą to tylko seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 4 godziny temu 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 71 Napisano 4 godziny temu 39 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach