Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam pytam pytam pytam

Ma KTOS TLUMACZENIE piosenki Big Girl Dont Cry -Fegie???

Polecane posty

Fergie**:)

tekst piosenki big girls don\'t cry tłumaczenie - Fergie Zapach twojej skóry wciąż jeszcze na mnie pozostał Pewnie właśnie lecisz do swojego rodzinnego miasteczka Potrzebuje schronienia W którym będę sama z tym nieszczęściem W spokoju Ref. Mam nadzieje że wiesz, mam nadzieje że wiesz Że to nie ma z tobą nic wspólnego To jest bardzo osobiste, tylko ja ze sobą Będę za tobą tęsknić jak małe dziecko które tęskni za swoim kocykiem Ale musze się pozbierać i iść dalej Stać się dużą dziewczyną i przestać płakać Bo duże dziewczynki nie płaczą Ścieżka, którą przemieżam Będę musiała przejść samotnie Musze stawiać małe kroczki zanim wreszcie wydorośleje Bajki nie zawsze mają szczęśliwe zakończenie, czyż nie? I moje przeczucia się ziszczą jeśli zostanę Ref. Mam nadzieje że wiesz, mam nadzieje że wiesz Że to nie ma z tobą nic wspólnego To jest bardzo osobiste, tylko ja ze sobą Będę za tobą tęsknić jak małe dziecko które tęskni za swoim kocykiem Ale musze się pozbierać i iść dalej Stać się dużą dziewczyną i przestać płakać Bo duże dziewczynki nie płaczą Jak mała przyjaciółka z boiska Będę bawić się w berka i grać w karty Będę twoją przyjaciółką a ty moją walentynką Możesz złapać mnie za rękę jeśli chcesz bo ja też chce trzymać twoją Będziemy kumplami i kochankami i będziemy dzielić ze sobą nasze sekrety Ale już czas bym poszła do domu jest już próżno Zaczyna się ściemniać A ja potrzebuje samotności Ref. Mam nadzieje że wiesz, mam nadzieje że wiesz Że to nie ma z tobą nic wspólnego To jest bardzo osobiste, tylko ja ze sobą Będę za tobą tęsknić jak małe dziecko które tęskni za swoim kocykiem Ale musze się pozbierać i iść dalej Stać się dużą dziewczyną i przestać płakać Bo duże dziewczynki nie płaczą tak trudno uzyc wyszukiwarki?