Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka..

Dlaczego Polki tak szybko wychodza za maz??

Polecane posty

Gość gość
Ja wyszłam młodo za mąż, bo kocham swojego wybranka i on też mnie kocha. Wiedzieliśmy, że chcemy być ze sobą. Ja miałam 24 lata, on 25. Ślub był 3 lat temu. Nie wiem czy w tym temacie próbują się dowartościować kobiety którego nikogo nie znalazły lub nie szukały, a mają już pewnie ponad 30 lat i chcą się poczuć lepiej. Nie każdy musi wychodzić za mąż po 35 urodzinach. To, że tendencja jest wzrostowa nie znaczy, że młodzi ludzie nie chcą zawierać małżeństw.

Gość gość
Hmm to bardzo indywidualna sprawa, jak widać zresztą po powyższych wypowiedziach, ja w wieku 22 lat wyszłam za mąż za faceta 8 lat starszego, byłam bardzo zakochana wtedy i bardzo chciałam też poczuć się dorosła w pełnym tego słowa znaczeniu, czyli mąż, dom, obowiązki, zakupy, obiadki itp. przed ślubem znaliśmy my się 4 lata, byłam pewna, że to ten jedyny, jednak czas wszystko zweryfikował, dużo by tu pisać.... ostatecznie po 3 latach małżeństwa rozwiedliśmy się, ponownie wyszłam za mąż w wieku 30 lat, już bardziej świadomie niż wtedy będąc 22 letnią gówniarą.

Gość gość
ja prawdopodobnie wyjdę za mąż za mojego pierwszego chłopaka. Może taka mentalność, że trochę szybciej stajemy się stare młode? :P W planach mamy zakup domu więc trzeba uporządkować sprawy papierkowe