Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmora życia

trądzik zaskórnikowy/ kaszka na twarzy.....

Polecane posty

Gość zmora życia

mam tego pełno na twarzy takiej kaszki:/ ble... wkurza mnie to z daleka nie widać, ale z blisk ofszem... takie male krosteczki białe....jak sie tego pozbyć?? chyba tylko kosmetyczka mi zostaje i piling dobry u niej... Tez to ktoś ma?? jak sie pozbyc??

Gość zmora życia
tylko ja mam taki problem:(

Gość zmora życia
upupupupupupu

Gość lisawieta
tez tak mam.... koszmar... takie kulki malutkie ah... ribie pilingi maseczki i nic, tez sie zastanawiam czy do kosmety nie pojsc... ale kasy troche szkoda... no i lato jest sama nie wiem...

Gość deborahh
tez tak mam, byąm u kosmetyczki jakies oczyszczanie twarzy pilling nawet pomoglo bo poznikaly te krostki, ale po jakims czasie znow troszke wrociło, trzebaby reguralnie do kosmety chodzic ale kogo na to stac?? wtedy dalam prawie 200 zl za wszytsko...masakra:/ jeszcze az tak bogata nie jestem zeby ciagle do kosmety lazic... jak bedzie bardzo źle to moze znow pojde....

Gość parawanka
ja slyszalam ze to sie przebija.. tylko to boli...;// a tez to mam... przebilam kilka razy i nawet przez dluzzysz czas nie mialam a na lato mi to wyskakuje;//

Gość maria 11
spróbujcie przemyć wodą utlenioną maseczka z zielonej glinki...można dodać utartej cebuli