Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koolaa

pakiety w jednej idei mix - kto ma aktywne

Polecane posty

Gość koolaa

o co tu chodzi? jak włacze pakiet rozmowy np 20 to te 20 zł wykorzystuje na tańsze rozmowy czy czy zabieraja mi 20 zł a z reszty kwoty deklarowanej mam tańsze rozmowy ? na stronie orange piszą ogólniki, a jak to ma sie w praktyce?

ja mam mixa wiec cos ci moge na ten temat powiedziec, kwota deklarowana swoja drogą zostaje taka jaka jest, żeby kupic pakiet MUSISZ DOŁADOWAĆ KONTO zwykłą karta zdrapką i wtedy za ta doładowaną kase kupujesz pakiet rozmowy albo smsy, wyglada to tak że masz 2 konta (jedno z kwoty deklarowanej drugie z doładowania), najpierw odciągają ci z doładowania, potem z deklarowanej

Gość koolaa
zdrapka to na smsy, rozmowy piszą że konto będzie obciążone - ale o co chodzi z tym obciążeniem??? dziwne to wszystko, mąz miał w innym terminie zawrta umowę i ma zupełnie inne obnizki kosztów

Gość koolaa
zreszta jak właczyłam ten pakiet przez internet to napisali że będzie aktywny od następnego okresu rozliczeniowego moze ktoś wie o co chodzi z tymi rozmowami za 40 gr?

Gość pakiet rozmowy 20
to dodatkowy pakiet minut, ktory dokupujesz do abonamentu. czyli przyjdzie Ci osobny rachunek. Zostanie on uruchomiony w dniu, w ktorym nastepuje comiesieczne doladowanie Twojego konta. Maz mogl natomiast miec juz oferte Twoj Mix i dlatego ma inne promocje. W momencie uaktywnienia uslugi,kiedy bedziesz dzwonila do orange, bedzie pobieralo z tego pakietu po 40 groszy

Gość koolaa
czyli przyjdzie mi płacić jeszcze więcej niz mam? i to się nazywa obniżenie kosztów?

Gość koolaa
szkoda że na swojej stronce orange pisze tak nie jasno :( żałuje że podpisałam z nimi umowę może zyczliwy ludek napisze mi ile kosztuje przeniesienie nr do innej sieci po skonczeniu umowy ?

Gość pakiet rozmowy20
w tym momencie przeniesienie numeru kosztuje ok 60 zlotych. musisz zglosic to w salonie tak z 1,5 miesiaca przed koncem umowy

Gość pakiet rozmowy20
a numer praejdzie do innej sieci w dniu konca Twojej umowy

Gość koolaa
dzieki pakiecik za odp :)

Gość pakiet rozmowy20
sorry, rypnely mi sie promocje. zeby ten pakiet sie Tobie uaktywnil musisz miec np w przeddzien okresu rozliczeniowego doladowane konto karta zdrapka co najmniej 20 zl. zabierze Ci z doladowania i wramach tego bedziesz dzwonic. teraz jestem pewna, bo zasiegnelam opinii bieglego eksperta. jesli nie doladujesz konta ten pakiet nie zoatanie aktywowany. pracuje w orange, ale dopiero od roku i oferte jedna idea znam z opowiesci. poza tym jestem na urlopie, wiec nie mysle. kiero by mnie zabil. jeszcze raz sorry za wprowadzenie w blad

Gość mama pytanie
czy jak mam w twim mixie 25 zł abonamentu to moge wykupic pakiet na tańszy sms czy to tylko dla tych z większym abonamentem?

Z tymi smsami to jest tak. Z mixa musisz mieć na koncie chociaż 40 gr. wtedy kupujesz karte zdrapke za 5 zł i uzupełniasz konto. następnie wysyłasz smsa o treści PAKIET pod numer 140. i masz 500 sms do idei. ilosc pozostałych sms sprawdzasz wysyłając smsa o tresci ILE pod numer 140

Gość koolaa
to dlaczego pisza na ww włacz usługę ??? skoro zdrapka ???

nie wiem własnie. ja tak dzisiaj zrobiłam. to znaczy tak jak napisałam. bo mi kolezanka powiedziała. i działa