Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka-1991

Które szampony lepsze?

Polecane posty

Gość nastolatka-1991

Witajcie! Pomóżcie mi...Używam szaponów firmy Pantene PRO-V i Loreal Paris. Po każdymmam piękne, lśniące i zdrowe włosy, ale powiedzcie mi szampony z której firmy są lepsze? Z Pantene czy z Loreal? Ja z Loreal używam szaponu do włosów normalnych Elseve Multiwitamina i muszę powiedzieć, że jest naprawdę skuteczny, natomiast jeżeli chodzi o szampony z Pantene PRO-V to wydaje mi się, że zawierją dużo chemii i zniszczą mi włosy. Co wybrać? A może lepiej kup[ić sobie szampon z normalnych ziół nie zawierających żadnej chemii (np. Eva Natura). Poradzcie mi...Dbam o swoje włosy, mam dopiero 16 lat a boję się, że jak będę używać takich szamponów, które mają duzo chemii to mi wszystkie wypadną i się zniszczą. Pomóżcie! Dziekuję za komentarze...

Gość dkgjfh
Lepiej używać ziołowych,bo kosmetyczne mają dużo chemii,silikonów,SLS....Ja też kiedyś eksperymentowałam z Elseve,Pantene itp i zniszczyłam sobie włos,może nie tylko szamponami ale na pewno się do tego przyczyniły.Jak parę lat temu myłam włosy ziołowymi to miałam czuprynę bez zastrzeżeń

Gość Alepia 7 olei
receptura królewska..... najlepszy szampon jaki w życiu miałam.... ręcznie robiony, bez konserwantów i wysuszających chemikaliów... przy nim sklepowa masówka, to kompletna porażka......

Gość Gośka xD
dla mnie najlepsze sa head&sholders