Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

źródełko

Telefon z kalpką czy rozsówany

Polecane posty

ja mam z klapka i nie polecam nastepnym razem biore wysuwany, bo w tym mam na monitorku odcisniete przyciski:/

Gość a jakzedziala
Mam ponad rok Nokie 6280-rozsuwana.Polecam

Ja mam z klapką, a moja siostra rozsuwamy ale nie zauważyłam specjalnie żadnej różnicy. Co do odznaczania się przycisków to trzeba zwrócić uwagę, czy ekran dotyka po złożeniu do nich. Ja mam sony ericssona w300i i nie dotyka, ale w motorolach przeważnie tak jest. Ja na klapkę nie narzekam, ale one szybciej się psują niż rozsuwane.

Gość a nie trzeszczy
Ci ta nokia ?

No właśnie też mi się tak wydaje, że szybciej sie psują tylko że ten rozsówany jest droższy a z klapką mi sie bardziej podoba :/. Zobaczymy czy w salonie beda mieli oba na stanie bo jak nie to wybiore ten ktory beda miec w koncu bedzie 2 lata gwarancji nie...

Gość rozsUwany tępoto

Tępa/y to ty jesteś skoro normalnie nie potrafisz zwrócić człwoiekowi uwagi, ok moj blad ale z ciebie to cham bity jest a nie czlowiek...

Gość a jakzedziala
Ciut tam moze trzeszczy jak ja pomietolic w rece,ale naprawde nie jest to denerwujace czy jakies niepokojace.Dodam,ze jestem raczej perfekcjonista i nie dopuszczam jakichs niedorobek.6280-jest naprawde swietna .Wrzucilem z niej nawet zdjecia na kompa.Jakiez bylo moje zdziwienie-jakosc super na dworze.Jakies niedomagania widac dopiero na zdjeciach robionych w dosc ciemnym pomieszczeniu bez lampy blyskowej.

Gość facet z forum
najlepszy to ani nie z klapką ani nie rozsowany.taki zwykły,prosty z wyglądu.ale jakbym mial wybierać pomiedzy tymi,to rozsówany

Słuchajcie, a co do mojego sony ericssona w300i to ma on szanse przetrwać 3 lata w stanie używalności czy może jest to badziewi i rozleci się po 1,5 roku albo i szybciej? Dodam, że w miarę szanuję telefony.

Gość a jakzedziala
chyba raczej przetrwa-to dobra f-ma.Dla mnie licza sie trzy:Nokia,Sony-Ericsson i Samsung.Reszty nie biore nawet pod uwage.Przecwiczylem juz chyba wszystkie marki.

Dzięki za odpowiedź. Fakt, nokie są najlepsze, ale aparaty mają takie sobie. Chyba że te najnowsze modele. Do tej pory miałam siemensa, ale teraz w żadnym komisie nie chcą go ode mnie kupić :) Chociaż ja na niego nie narzekałam.

Gość a jakzedziala
Nokia 6280 ma kamerke 2 Mpx,a robi lepsze zdjecia niz Motorola ktora ma kamere z 3 MPx.