Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybuska

Kogo wybrać?

Polecane posty

Gość Rybuska

Mam problem kogo byście wybrały ? poznałam ostatnio 3 fajnych facetów, w sumie jeden jest troszkę głupawy i poza wyglądem zewnętrznym nic w nim niema, nawet pogadać o czymś ciężko w drugim się zauroczyłam jakiś czas temu, jest nawet przystojny ale tez nie bardzo z nim mogę rozmawiać bo nie mamy o czym, i jest dość przeciętny jeśli chodzi o charakter, w dodatku zauważam że mnie nie szanuje. Problem jest taki że 3 z nich nie jest atrakcyjny tzn. nie jest straszny ale od tamtych odstaje, ale jest zupełnie inny, tzn. potrafi mnie rozbawić bez problemu, lubię z nim rozmawia, w dodatku ciągle odkrywam że mamy wiele wspólnego, jest inteligentny jest romantykiem ale też, szalony, jest opiekuńczy ale nie jest ciepłą klucha :D, potrafi postawić na swoim, i jest dość poważnym człowiekiem jak na swój wiek nie jest jak moi głupkowaci rówieśnicy, lubię go chyba najbardziej, ale nie wiem co robić, z tamtych są niezłe ciacha :P na co wy byście postawiły ??

Gość ziggii
wybrałabym tego numer 4 :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sama chyba sobie odpowiedzialas. Chyba nie bedziesz z kims kto ma pusto w glowie tylko dlatego ze jest przystojny?

Gość kkkkuuuffffaaaassss
pierwszemu zrób loda, drugiemu strzel mlaskacza odbytu, trzeci niech ci zrobi kupę na piersi, a czwartemu każ patrzeć jak wkładasz sobie kołka osinowego do tyłka. Jak widzisz jest sporo możliwości, ja tylko proponuję

Gość Rybuska
"kkkkuuuffffaaaassss pierwszemu zrób loda, drugiemu strzel mlaskacza odbytu, trzeci niech ci zrobi kupę na piersi, a czwartemu każ patrzeć jak wkładasz sobie kołka osinowego do tyłka. Jak widzisz jest sporo możliwości, ja tylko proponuję" Dewiacje seksualne to nie ten temat chłopcze!!

Gość kkkkuuuffffaaaassss
Kurde, byłem przekonany że tak lubisz. Nie to nie, ja tylko chce być miły.

Gość ziggii
Rybuska >>> Ty oczywiście żartujesz z pytaniem... Nad czym się tu zastanawiać? :D;)

Gość zobacz sama
ile tekstu poświęciłaś opisowi każdego z nich. nr najwięcej :) prosty wniosek. aha, okularki zawsze można zamienić na szkła kont., włosy przyciąć bardziej "twarzowo", zmienić styl ubierania itd itd itd ;)

Gość zobacz sama
*nr 3 najwięcej :)

Gość oj babo babo
pierwszy do seksu i na pokaz, trzeci na przyjaciela, drugiego olej (albo sprawdz jaki jest w lozku to ewentualnie on do seksu a pierwszy tylko na pokaz) 🖐️