Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie ze

gdzie temat o trujacym jedzeniu?

Polecane posty

Gość fajnie ze

Gość mmamamamama
pisal kiedys Kubusia? ja pilam ale tylko lyka bo od tego cukry myslalm ze padne

jezeli nie moge podawac chemicznego kubusia czy bobofruta to czy zostalo mi tylko własnoreczne wyrabianie soku ?

Gość mmamamamama
to sa wlasnie mlode mamy!!!!!!! nic im sie nie chce żenada!!!!!

:) a po 14 zabieram sie za gotowanie obiadku ...a pod wieczór\"tylko\"stracie deserku pozstaje .....i tak cały bozy dzien na tarce :P bede miała \"super zdrowe\"jedzonko i smutne samotne dziecko ;(;) czy mleko modyfikowane tez jest be ? Czy mozna je podawać ? czy moze naturalne ...krowie ?od 1 misiąca :O

Gość acha twoja glupota jest
porazajaca

to wasza glupota jest porazajaca:O matka ma stac caly dzien przy garach,a kto sie zajmie dzieckiem?

Wszystko jest trujące. Obok mojego domu małżeństwo emerytów ma działeczkę. Obok działeczki płynie rów - niby taki na deszczówkę, ale w rzeczywistości płynie tym szambo, bo po drodze są dziesiątki lewych spustów. I dziadki tym szambem podlewają swoje botwinki, szczypioreczki, marcheweczki. Rowem płyną gówna, piana, czasem nawet zużyte podpaski. Żeby nie zatkało pompy, wodę ciągną przez plastikową skrzynkę działającą jako sito. Na pola przychodzą mamy z dziećmi i kupują te syfy, żeby dzidziuś miał zdrowe warzywka, od działkowca. Co robią \"wielcy producenci\" - nawet nie wspomnę. Tam jest równie wielki syf, tylko może mniej gówien jest w tych warzywach (i innej zarazy biologicznej), a więcej chemii. Wiem, bo mój ojciec jest rolnikiem (wielkomiejskim :P) i pół życia przegadał z \"wielkimi producentami rolnymi\" na miejskim hurtowym handlowisku.

Gość paulka lepiej wez sie
za odchudzanie bo tluszcz ci na mozgu zalega:)

moja głupota jest porażająca ...... no cóż ....punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia .... dla mnie Twowja elokwencja jest porażająca a raczej przerażająca .... nie wnosisz nic do tematu tylko \"wpadasz\"coby sobie po mnie pojechać ... :) taaa marcheweczka rosnąca przy autostradzie .....widkok z autostrady ...Szczecin .......

i juz zaczyna sie obrazanie innych:O acha-twoja corcia jest sliczna:) Marysia Paulki zresztą też:)

Gość przyjmij kondolencje
paulka lepiej wez sie---> Kościotrupie ile jadu w Tobie. matka nie potrafiła Cię wychować, a teraz nie możesz mieć własnych dzieci i czepiasz się tych, ktore dzieci mają

zabrakło argumentów więc ....jazda po Aśce i Paulinie ...:):D

Leanne🌻 dziękuje ....:* wiesz czemu dziewczyny takie łądne ? bo na trującym jedzeniu chowane ...:P ;)

Paulina ma gruba dupe ale co z tego? nie twoja sprawa

Paulina za gruba ja na anoreksje ponoc cierpię ....:O co za podłe baby ....

A ty pusty łeb. Co gorsze nadwaga czy pustogłowie? Wolałabym mieć nadwagę, którą można zrzucić, bo z głupoty nie da się wyleczyć

Katrinne - ależ tak, ale leje się go przed siewem, bo później mógłby \"zeżreć\" młode roślinki - musi sobie w ziemi przegnić nim skorzystają z niego roślinki. No i przede wszystkim - nie jest to nawóz ludzki, z nieokreśloną ilością ludzkich pasożytów, bakterii itd :) Normą jest, że rolnicy produkują \"dla siebie\" i \"na sprzedaż\". Dla siebie takich syfów nie robią ;)

Jezu dziewczyny,to tak na serio-gdzie kupować warzywa? Mam półrocznego Bartusia,wciąż na cycu,ale chcę wprowadzać mu coś innego...Słoiczki kupować?

Albo od naprawdę zaprzyjaźnionego rolnika, który da Ci trochę \"warzyw z tych dla siebie\", a jak nie ma dostępu, to chyba bezpieczniej słoiczki - przynajmniej ktoś ma nad tym kontrolę. A przynajmniej mam taką nadzieję. Zresztą - ten świat jest taki zasyfiony że nie wiem czy to nie będzie \"kropla w morzu potrzeb\", a raczej niebezpieczeństw, przed którymi chciałybyśmy uchronić dzieciaczka.

ale sie dobraly Tłuscioch I Anorektyczka. Jeszcze jedna ciaza a Paulke beda musieli kulac:)

Gość aska pamietam to
anorektyczkahaha a Paulina zrzuci co zbedne a TY głupoty sie nie wyzbedziesz

Paulina rosnie jak na drozdzach.Masakra.Jak mały tucznik. Paula po co sama siebie bronisz?