Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka***21***

Pończochy do ślubu

Polecane posty

Gość Paulinka***21***

Witam dziewczyny, szukam ładnych pończoch w kolorze ecru, z lycrą i szeroką koronką. Dziś kupiłam w salonie slubnym, ale... niestety bez lycry, są w pełnym macie, ja wolałabym coś co odmieni nogi ;) Mozecie polecić coś godnego uwagi, aby kupić w sklepie z rajstopami/pończochami??? Z góry dzięki :)

Gość iwi1234567
kup z gatty. Miałam własnie ecru ( są różne odcienie) i miały bardzo szeroką koronkę

Gość Paulinka***21***
Jeśli pamietasz to napisz mi proszę model chciałabym je obejrzeć w internecie przed zakupem.

Gość iwi1234567
niestety nie mam już opakowania, ale w sklepie zwykle mają próbki więc można wybraż kolor, ja wybrałam odcień zaraz po bieli. Niestety nie pamietam jak się nazywał

Gość wielb.pończoch
Kupowanie pończoch w salonach ślubnych to chyba nie jest dobry pomysł. Na pewno drożej niż w normalnym pończoszniczym sklepie i wybór też nie za bogaty. Polecam, abyś udała się do takiego sklepu, gdzie sprzedają pończoszki/rajstopki i napewno coś fajnego dla siebie znajdziesz. Pozdrawiam Tomek.

Gość mikola
Skoro juz kupilas,, to po co chcesz kupic inne.. szkoda kasy a to ze sa matowe to mysle ze nawet lepiej- uwazam ze nogi sie w nich lepiej prezentuja- sa smuklejsze Zreszta i tak beda mało co widziane spod suknii slubnej..wiec mysle ze nie warto wydawac dodatkowej kasy- albo kup co najwyzej takie jakie chcesz, a te co masz teraz zostaw sobie w razie "awarii" - jakby tamte sie podarły :)