Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie plote

czy osoba samotna lat25-30 jest dziwna dla was?

Polecane posty

Gość tak sobie plote

juz nie chodzi mi o rodzine bo na to przyjdzie czas i pora ale czy pokusilibyscie sie ostwierdzenie, ze osoba samotna w wieku 25-30 musi byc widocznie beznadziejna jezeli jest sama?

Gość tak jestem
beznadziejna:D

Gość ziggii
tak, jest bardzo dziwna, zawsze gdy taką poznaję, wlepiam w nią ze zdumienia gały i kiwam z zaskoczenia łbem :O ;)

Jestem dziwna:P ale mój wiek nie ma z tym nic wspólnego :P ani to że jestem samotna:P :P

Gość ona nie ona
dla mnie dziwne sa osoby, ktore sa w zwiazkach tylko dlatego, aby bylo, ze nie sa samotne. Co jest dziwnego w tym, ze ktos sie nie zakochal jeszcze z wzajemnoscia??

Gość heloł Endrju
dla mnie jest po prostu sama (czy samotna to nie wiem), ale zaraz dziwna??? jak ktoś ma 3 ręce to jest dziwny, nie da się ukryć:P

Gość dziwna jest
albo jest cos z nia nie tak bo nikt jej nie chcial, albo jest taka wybredna

Gość dzanatop
Ja mam 26, jestem samotna, brakuje mi tulania i rzeczy tego typu . Bylam w zwiazku, ale to sie skonczylo, teraz wypelnia mnie pustka, bo jestem samotna , a tak potrzebuje tej drugiej osoby...

Zna kilka osob, ktore sa same w w wieku 24 lat (25 czy 30 to nie ma roznicy:P) i absolutnie nie sa dziwne!! Wrecz przeciwnie- sa to ladne i sympatyczne dziewczyny

ja np: ale nie wiem eh na swój sposób to jestem dziwna hehe :D

Ja na swoj tez jestem dziwna:P i kazdy jest na swoj sposob dziwny, ale wiem jedno- widzialam dziwniejszych od siebie wiec tak zle nie jest :classic_cool:;)

Nie uważam,że osoby mające 25-30 które są same,są dziwne i że z nimi coś nie tak.Ja mam 24 jestem sama,bo rozpadl się moj 5letni związek.Rozpoczyna się 8 miesiąc po zostaniowy,ale co tam czasem mi źle,a czasam jest ok.Więc dziwna napewno nie jestem,to facet fajnych juz chyba nie ma. :(