Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 :O i teraz mam czerwony ślad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 3, 2007 do jutra zniknie ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 3, 2007 a czym???nie lepiej chodzic do kosmeptyczki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 plasterkiem z woskiem... czym posmarować? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dotty Napisano Sierpień 3, 2007 Ja je wyrywam pojedynczo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do bachorów Napisano Sierpień 3, 2007 Łeb sobie wydepiluj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dotty Napisano Sierpień 3, 2007 Ja smaruję Brevoxylem albo Skinorenem. Sudocrem też może być. Z tym, że ja nie używam wosku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 pojedynczo? :O miałam taką ciotkę co jej rosły tylko po bokach, takie rzadkie ale długie i kłujace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dotty Napisano Sierpień 3, 2007 Znaczy się były całuski? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dotty Napisano Sierpień 3, 2007 Pojedynczo :) Robię to pęsetą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 i to jakie...:D nie chce żeby mi takie urosły :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wąsy rosną Napisano Sierpień 3, 2007 jak hormony szaleją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dotty Napisano Sierpień 3, 2007 No ale Ty coś z nimi robisz, nie to co ciocia... A może tak laser? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 właśnie! laser! ;) muszę o tym pomyśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 3, 2007 sudocrem jest dobry na te sprawy ;) ewentualnie krem nivea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 3, 2007 ;) dobrze ze mi broda nie porasta...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach