Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfsbhrgnngnf

KONCENTRAT FARMONY Z WIT.K NA NACZYNKA

Polecane posty

Gość cfsbhrgnngnf

DZIAŁA?JAKT AK TO POJAKIM CZASIE I CZY ZMNIEJSZA CZESTOTLIWOSC RUMIENIENIA SIE WTWARZY PLIS O INFO ;POZDRO

jestem w trakcie 2 opakowania. (3% witaminy K ) jakos nie widze spektakularnych efektów :O o wiele bardziej słuzy mi maseczka aa do cery naczynkowej

Miałam koncentrat, zużyłam jedno opakowanie więc może to za mało, ale nie zauważyłam jakiś wielkich efektów. Z Farmony jest jeszcze maseczka do cery naczynkowej, słyszałam,że jest dobra.

A jakie maseczki polecacie do cery naczynkowej? Koczi chwali tą z AA, używałyście innych?

ja znam dobra maseczke-osobiscie nie probowalam,bo potrzebuje jeszcze kupic jeden skladnik,ale jest ziolowa- a te sa najlepsze 1 lyzeczke zmielonego krawnik 1 lyzeczke kwiatu kasztanowca zalac goraca woda,zaparzyc, zamoczyc waciki i dac na twarz, po 20 minutach splukać(choc mysle,ez jakbyscie nie splukaly nic by sie nie stalo)

Możesz jeszcze raz podać pierwszy składnik? chyba wkradła się literówka.

chodziło chyba o krwawnik- takie ziólko :) ałyzeczka zmielonego krwawnika

po ok. 2 mies. koncentrat Farmony zmniejszył u mnie skłonność do rumieńców.

Gość sadkfksjagh
a jakie kremy polecacie do skóry skłonnej do rumienia ? chodzi mi o jakies do skóry naczynkowej ale zarazm z filtrem uv uvb conajmniej 25 sa takie ?bo ja nie nzalazłam

Bioderma AR SPF 50 to krem do cery naczynkowej. jest to jednak krem tonujący, a ja wolę filtry bezbarwne, więc używam kremu na naczynka dowolnego bez filtrów, a na to krem z filtrami.

Bioderma AR SPF 50 to krem do cery naczynkowej. jest to jednak krem tonujący, a ja wolę filtry bezbarwne, więc używam kremu na naczynka dowolnego bez filtrów, a na to krem z filtrami.