Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jestem

ile mozna czekac na milosc?

Polecane posty

Gość tak jestem

czy mozna zyc bez milosci?

Gość Zraniona****
Oj życie bez miłości jest chyab bardzo ciężki, ale to nie zmienia, faktu, ze gdy ona jest tez są problemu...:(

Gość kasiek523
nie szukaj milosci na siłe. zanim sie obejrzysz sama Cie znajdzie

Gość Zraniona****
**Miłość przychodzi, gdy jej nie szukamy**

...\"pociesze\" Cie: wieki! :P

Gość tak jestem
ja nie szukam juz, tylko czekam, juz chyba nie tesknie

Gość myslicie ze kazdy ją znajdzie
? kazdy na nią zasłujuje?

ja bym na to nie patrzyło pod kontem czy ktoś na coś zasługuje czy też nie... poprostu czasem się jej nie spotka ... i tyle... lub sie spotka ale się jej nie zauważy... a myślę że każdy zasługuje na miłość...

Gość rili rili
??? widac ja oraz mniej

Uwazam,ze kazdy z Nas spotkal na swojej drodze milość ale czesto ona przechodzi obok nas nie zauwazona:/

Gość refleksyjnie
do skutku ;)

Z jednej strony nie mozna szukac milosci na sile. Z drugiej - nie mozna tez siedziec na dupie i czekac, az sama sie znajdzie. Wiem, ze to banal, ale trzeba wychodzic do ludzi. Chodzic na imprezy, zapisac sie na jakies kursy/zajecia. Miec jakies zainteresowania i szukac grup zrzeszajacych takich ludzi. A przede wszystkim dobrze sie bawic we wlasnej skorze, we wlasnym zyciu. A im wiecej ludzi sie przy tej okazji pozna, tym wieksza szansa, ze wsrod nich bedzie ktos, z kim polaczy nas milosc. Innym sie udaje predzej, innym pozniej. Ale mysle, ze kazdemu w koncu sie uda.

Gość gosiugdgdgdg
bylam z facetem 7 lat nigdy nie czulam ze to milosc,ot przywiazanie,pewnego razu wsiadlam do autobusu,spojrzalam w oczy pewnemu facetowi i...zauroczylam sie,glupio to zabrzmi ale tak sie stalo,szukalam go potem 6 miesiecy,wreszcie przypadkiem spotkalam znow w utobusie....wymiana spojrzen,usmiechy,rozmowa,okazalo sie ze mnie zapamietal tak jak ja jego...spotykalismy sie 6 lat,ale niestety oboje w zwiazkach(on zonaty)..to byla najwieksza milosc mojego zycia,choc on byl 18 lat starszy,widzial ze zyc bez niego nie umiem a on chcial(ponoc)mojego szczescia...nie rozstal sie z zona,ja zostawilam chlopaka,nie widzielismy sie 2 lata,w moim zyciu nie ma innego,wiem ze nikogo juz nie obdarze takim uczuciem,zyje wspomnieniami:(