Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

powtarzam raz jeszcze- mięsień Kegla

Polecane posty

co z tym orgazmem podczas ćwiczeń? zdarza się?

kurrwa ktos mnie kieliche pczaskal 😠 .....\\_/..\\_/..\\_/............ gorzola !!!!!

Gość raczej Koegla
? :)

Gość spin-prawy
sikajcie dużo kobiety, ale tak z przerwami, to wtedy bedzie wam lepiej. :p

Gość kwiatek6666
hehs no nie dostaniesz zaraz orgazmu chybaz e niezle sie wycwiczysz.. ale potem ponoc sa lepsze..i mniejszy bol przy rodzeniu dzieci

Gość spin-prawy
Ty Cud podobasz mi się. Bo niektóre kobiety myslą całkiem inaczej. I wtedy mają źle.

ćwicze i ćwicze tylko teho orgazmu z ćwiczeń samych nie widać :(

Byłem kiedyś świadkiem orgazmu kobiety w siłowni. Przepraszam, na siłce:) Ćwiczenie na mięśnie brzucha. Zwis ciała na podporach poziomych czyli podpierała się przedramionami o takie wystające poziomo ze ściany cosie. Ćwiczenie polega na podciąganiu do brody kolan. I tak z 50 razy. Kilka serii. Zakończyło się to orgazmem. Spotkałyście się z czymś takim?

Gość patelmisrz
a ja mialem moj pierwszy ......... kurrwa nie powiem ale wstyd

kurr ale jestem nap.... ani swojego nicka nie potrafie.... opowiadam chooj umicie to sobie wyobrazic ? 13 lat , sprawdzian z w-f sala gimnastyczna pelna - 4 klasy na szczescie tylko chlopcy i ....... po linie pod sufit ...6 metrow liny i na okolo 4 metrze stalo sie :D dobrze ze suchy byl bez jednej kropli ale by byl obciach ..... wkleszczylem sie w line na 4-tym metrze i nic nie idzie ani w gore ani w dol powiedzialem ze zaslablem ale mnie trzeslo .... nauczycielka sie chyba zorientowala ale nic nie powiedziala

Wiem co nieco. Jak to u mnie bywa najczęściej, raczej niewiele ale spotkałem się z ćwiczeniami tego mięśnia i przy pomocy mojego palca i przy pomocy mojego ... okazało się teraz właśnie, że on nie ma imienia. Powiedzmy Wacława.