Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaWikusi

Jaki rowerek dla 1,5 r dziecka?

Polecane posty

Gość MamaWikusi

Hej drodzy rodzice! chciałabym się Was poradzić jakie Wasze dzieci maja rowerki? mam 1,5 roczną córeczke i chcę jej kupic rowerek. Tylko zastanawiam sie jaki byłby najlepszy - czytaj najbezpieczniejszy. nie interesują mnie badziewia w stylu piszcząca wiewiórka czy miałczący kotek tylko porządne rowerki bez udziwnień. Podobają mi się rowerki Haucka, X Lander, Smoby Urban, wszystkie sa w granicach 200 zł. Slyszałam że najlepiej dla kręgosłupa aby pedały były pod siodełkiem ale praktycznie wszystkie mają przy przednim kole. Bardzo będe wdzięczna za jakieś wskazówki. Pozdrawiam!

Gość a ja polecam...
aha dla takiego malucha jak Twoje dziecko na poczatek zdecydowanie polecam trojkolowce - to sa rowerki specjalnie dla takich malych dzieci :)

Gość beabiii
Chemical - to nie dla 1,5 rocznego dziecka - owszem 3-4 lata. Jak ktoś nie i umie doradzić to przynajmniej zostawiłby bez komentarza.

Gość gość
Ze swoich doświadczeń z różnymi wózeczkami nosidełkami czy rowerkami to polecę Lionelo, bardzo dobra firma, robią rzeczy dopasowane, bezpieczne, pomyślane właśnie pod dzieci. Rowerek corce zamówiliśmy Casper i bardzo fajnie się sprawdza. Bezwypadkowy jak na razie, nic nie odpada, nie luzują się elementy, oby tak dalej!

Gość gość
Świetne rowerki dla młodszych dzieci ma w ofercie Lionelo, znam tę markę już od dłuższego czasu, poza rowerkiem kupowaliśmy też u nich wózek spacerowy jakiś czas temu. Córa się ostatnio mocno napaliła na ich hulajnogę ktorą mają na http://lionelo.com/product_category/rowerki-i-pojazdy więc kto wie czy za jakiś czas też czegoś takiego nie kupię...