Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -==Lolita==-

Szukam tu wirtualnego chłopaka, bez zobowiązań, żeby było miło

Polecane posty

Gość -==Lolita==-

Chodzi mi tylko o jakieś miłe słowa od drugiego człowieka, w realu nic takiego sie od dluzszego czasu nie dziej, wiec chcialam sprobowac tutaj:) po prostu:nie znamy sie ale udajemy wielkie uczucie. nic wiecej. jest jakis chetny? wiek w sumie nie gra roli, no powiedzmy do pewnych granic;)

Gość I dla niego
zawsze sa zobowizania:) ona tyłek, on jej wycieczki, praca, egipty nie ma tak:P babka jak daje to wie po i dlaczego, zawsze z koryszcia dla siebie!

Gość -==Lolita==-
aaaaaah, ale w sieci tylko i wylacznie ma to byc:)

Gość -==Lolita==-
aaaaaah, ale w sieci tylko i wylacznie ma to byc:)

Gość I dla niego
chociaz by sie przynzła ze wziła do egiptu:) a tak pieprza farmozy publicznie od rau widac, ze to dupodajka, daje tam gdzie czuje korzysc

Gość -==Lolita==-
to co, nie ma nikogo chetnego?.. po prostu miłe maile, czasem gg z obrzydliwa iloscia serduszek itpo:)

Gość -==Lolita==-
angel jak nie jestes zainteresowana, to sie nie wypowiadaj. nie rozumiesz mnie wiec sie nie wtracaj, ja ci sie nie wtracam do zycia.

Gość ja jestem chetnyy
ale ile masz lal;>

Gość Gośka xD
chłopak bez zobowiazań... sa tacy....

Gość -==Lolita==-
dla mnie wlasnie to ma sens.

Gość I dla niego
ilosc serduszek? je sie sle z uczucia Ale widac smarki wyrachwanca lepiej przemawiaja do kogos niz słowa.. te z serca.. nic serduszka..

Gość -==Lolita==-
17:) A Ty?...

tutaj kazdy moze sie wypowoiedziec......w koncu zalozylas ten temat wiec sie wpowiadam i chciala bym zrozumiec te slowa,ktore powyzej podalam:O No chyba,ze sama ich sensu nie rozumiesz...ja w ogole nie widze w nich sensu :O po *uj udawac uczucie:O sama napisalas,ze w realu od dawna nikt dobre słowa Ci nie powiedzial (zastanow sie jaka jest tego przyczyna a nie udawanego uczucia,slow tutaj szukasz) a tutaj chcesz aby nie znane osoby Ci pisaly komplementy :O jak sama napisalas \"nie znamy sie ale udajemy wielkie uczucie\":O

Gość Gośka xD
angel chyba sie z toba zgodze... nie cierpie udawanych uczuć....

Gość ja jestem chetnyy
powaznie 17 zrob sobie czarny nick to pogadamy;p

Gość -==Lolita==-
oj, angel nikt mi nie mowi, bo jestem sama i juz, na horyzoncie nikogo nie ma. nie jestem rozchwytywana laska i musze sobie jakos radzic. jak mam chandre to milo jest otwozryc poczte a tam jakis badziewny miły mail:)

Gość I dla niego
udawane uczucia tu serduszka, pisanie a za pelcami z wyrachoaniecn gadki, spoitkanka, obieadki a ona tylko : i co jak tam/ a co ja to obchodzi? widac chce wiedziec czy juz ją wygryzła czy nie, jak nie to wie ze ma działac dalej- lalki z wosku juz były ciekawe na co teraz kolej? a on taki uwierzony..

Gość jestem chetny
ale jak masz 17 lat to jestes za mloda :D

Gość ja jestem chetnyy
poprzednia wypowiedz to nie ja jakis marny podszyw nawet nie umial nicku skopiowac;d ja ma 18 lat;d a co chcesz wiedziec;>

-==Lolita==- - no ok ale dobieraj trafniej slowa.Zycze powodzenia:) mam nadz,spotkasz kogos,kto nie bedzie udawal uczuc :/ bo jak bedzie udawal to bedzie kawal *uja:P powodzenia jeszcze raz. ciao :)

aha:):) cokolwiek. chocby imie, jesli nie chcesz, nie musisz podawac swojego:) jesli chcesz, mozesz wymyslic jakies dla mnie:D skad mniej wiecej jestes( chociaz wojewodztwo) co robisz na co dzien:)itd:)

Gość prrrroszz
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 ] 😍 😍 😍

Gość I dla niego
lolitka przestan) Ty sie zakochasz, a on bedzie w kulki leciał:) bedzie sie ze znajoma z dawnych lat na sex i wykorzastnie z jej srony spotykal.Gadal z nia o tobie, ona wielce radzi, ale tak by jej było na krozysc. Ona tylko zakwiczy juz bedzie z nia, bedzie mu smarkała w rekaw, a twoje slowa bedzie mial gdzies.. po co ci to cierpeinie\? on bedzie bardziej przezywał sprawy znajomej niz twoje..

i dla niego.. ale mnie nie chodizo nic wiecej jak o udawanie.. rozumiesz? zeby mogla siebie oklamywac, ja niczego nie bede wymagac. kazde z nas mialoby swoje zycie.. zadnych zobowiazan:) niech sobie nawet wyobraza ze jestem kim tam chce:)

Gość prrrroszz
a ja myślę, ze chce kogoś wkurzyć - swojego faceta pewnie - zazdrość wzbudzić.. płytkie.. 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍