Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -==Lolita==-

Szukam tu wirtualnego chłopaka, bez zobowiązań, żeby było miło

Polecane posty

Gość I dla niego
Widzis lolitka:) leci na spotkano ze znajomą:) a tobie bedzie latami pisał na gg, a ona bedzie miec jego oebcnosc, slowa, spotkanka..

Gość prrrroszz
ale nieprzyzwoitą ilość serduszek daję. nawet mój chłop tyle na raz nigdy nie dostał:P 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍

Gość I dla niego
to w tym sie roznimy lolitko:)

ale ja taknie chce cale zycie moja droga:) normalne zycie swoja droge bedzie sie toczyc,. moze spotkam kiedys, kogos... a poki co to po prostu zebym mogla milo zaczc dzien:)

Gość I dla niego
Lolitka miło sie zaczyna dzien jak masz sms kwiatki podpisane ze od Niego. anie tak. Mły dzien to ma ta znajoma:) esy, gg, spotkanka

Gość I dla niego
los podsuwa dobre karty tylko ludzie słuchaja sie ludzi, a nie serca:) wyrachowanca

Gość prrrroszz
i dla niego żyje chyba w innym świecie, ale akurat w ostatnim poście ma rację.. myślisz, że udawanie wystarczy - na trochę wystarczy.. potem będziesz chciała więcej - tak juz jest. kobiety tak maja w psychice osadzone i nie przeskoczysz tego.. 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍

moze tak ale pomysl ze sa dziewczyny , ktore nie moga na to liczyc ze w realu bedzie cos takiego... ja nie mam szczescia w milosci... tak bywa:( ale moze chociaz taki hmm\"zamiennik\"(?) bedzie wprowadzal troche zafalszowanej raodsci w zycie:)

Gość prrrroszz
*w tym poście z 12.57

Gość I dla niego
to prawda. jak sie kocha to chce sie byc z ta osba a nie cos tam gg, cisza, cos tam na forum cichasz a znajoma ma spotkanka, pogduszki, wielkie zaangazowanie jak jets chora itp. A to wlasnie ty lolitka powinnas byc tak traktowana jak ta znajoma. Tak ciuciana. Tak szanowana. Tak ciuciana publniczne. zatem widzisz ze to kulki były nie uczucie. jak mozna wiedziec, ze ukochana sama, tez ma problemy, czeka,kcha, teskni i na złosc ciuciac publicznie znajomej, miec ja na sobie a na koniec zaprosi ja na piwo a ukochanje figa z makiem.

wiem, wiem, dziewczyny.. tylko ja sie tyle razy zawiodlam.. tyle razy,.. no ,niewazne... w kazdym razie umiem sobie powiedziec stop:) juz wiele razy wyprobowalam swoje hamulce:D nie chce odkogos duzo, w zamian dam to samo... taki przerywnik szarosci zycia.. nic wiecej. udawanie to tylko na mrginesie, nie rzuce dla tego udawania normalnego zycia, spoko:)

ja wszystko rozumiem, ale JA NIE CHCE TAKIEGO REALNEGO ZAANGAZOWANIA . normalne zycie, moze milosc sie trafi. a tu to poporstu zabawa i juz. wiem,ze uczuc sie nie oklamuje. nie da sie. ale co mi tam, ja od tego kogos nie chce realnej milosci

Gość ciekawa zabawa
:D a ten chlopak ma byc na maila czy na gadu? bo nie wiem czy zakladac nowy numer czy nowe konto :P

Gość łoli
mam 12 lat i szukam chłopaka który mieszka w nowej soli

Gość łoli
mój numer gg to: 12513162 jak ktoś jest chętny niech pisze prosze