Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Ja juz nie wytrzymuje bez dziewczyny - jak ja znalezc

Polecane posty

Tak. Bede podbijal ten topik. Wczoraj nawiazalem kontakt wzrokowy z pewna Polka w klubie. Wystarczy ze utrzymalem \"na niej\" dluzej wzrok i wyczula moje zainteresowanie ( usmiechala sie ). Tylko czasami popadam w kompleksy. Przezciez ja malo zarabiam. Czy mam jakies czanse u dziewczyn?

Zrobie to, ale za jakis czas. Teraz mam pewne problemy w banku i nawet normalnej karty bankomatowej nie mam :-(

Gość solansz
ja też często bywam w Londynie

Gość solansz
i to właśnie w bankch hahhaha

Gość calkiem sporo
ja poznalam swojego tutaj, na kafe ;)

Gość czeeeść żabi
👄

Zabi a ty niedawno, jakoś tak w lipcu pisałeś, że jesteś umówiony z dziewczyną... I co z tego wyszlo? Jak było na spotkaniu?

Nic z tego nie wyszlo. Ona szukala raczej kumpa. A poza tym bardzo sie roznilismy. To bylo rozczarowanie.

Gość 01233339
Żabi kruku przestań się nad sobą użalać tlyko weź dupę w troki i rusz na podryw, świat czeka otworem, powal go na kolana:D 🖐️

Tak. Jestem bardzo niesmialy. Ale czy chorobliwie. Mieszkam i pracuje w nocnym klubie w Londynie. Jakos sobie radze. Nawet w pracy mam ksywe \"Niesmialek\".

oj to szkoda że nic nie wyszło :( Przestań zastanawiać sie i myśleć o tym jak Ty jesteś nieśmiały. Znajdź w sobie coś pozytywnego. Moze nie jesteś rozmowny ale może możesz być świetnym słuchaczem i powiernikiem :) . A może zamiast sie zrażać, powinieneś podtrzymywać znajomość z tą dziewczyną? Może byście sie poprostu zaprzyjaźnili? Wtedy było by Ci łatwiej w kontaktach z dziewczynami :)

Gość podniose ci topik sieroto

Wczoraj w klubie byly dwie mlode dziewczyny ( jedna bardzo ladna - Polki ;-) ). Po jakims czasie dwóch kolesi juz z nimi tanczyla a potem sie lizaly. One po prostu przyszly sie zabawic. Co ciekawe ci faceci byli przecietni pod wzgledem wygladu. Byli albo Polakami albo .. ( w kazdym razie mówili dosyc dobrze po polsku ). Tez tak chce. Tak im zazdrosze. Czemu ja jestem taki niesmialy. Pieprzone wychowanie. Chyba pochodze po jakis klubach.

Gość nie zal sie tutaj tylko
zacznij dzialac....

Gość ala pękala
ale ty sie przez cał czas zastanawiasz... jezu... jak jakaś panienka z okienka ;/ co Ty myślałeś, ze one przychodząc do klubu meża szukają?

Gość jak wyglądasz
?

Mam 180 cm wzrostu. Szatyn, ale posiadam kilka ( nawet wiecej ) siwych wlosów, niebieskie oczy, szczuply ( 80 kg ). Troche piegów, okulary które za jakis czas zmienie na soczewki. Nie jestem umiesniony.

Gość czym się intereujesz
?

28 lat i już siwe włosy ? No cóż zdarza sie. Może za bardzo się martwisz tym że nie masz dziewczyny

Mam 27 lat. Mam dosyc szczególowa wiedze na temat swiata i historii, która moze sie przydac w teleturniejach. Aczkolwiek w zyciu nie za bardzo.

Gość Wypowiem się ...
Siwe włosy w wieku 28 lat to nic nadzwyczajnego. Ja pierwszy siwy włos miałam w wieku 20 lat, teraz mam kilkanascie takich włosów, a mam 30 lat :) [to z mądrosci ;)]

Gość ala pękala
pójdź na siłownie. będziesz atrakcyjnie wyglądąć

żabi- a w tym londynie i klubach to przykładowo Ja sie nie rozglądałabym za facetem swojego zycia.. co jak co ale kolegów z klubów miałam na co dzien i zadnegoooo bym nie poleciła kolezance-sam wiesz jak tam jest:P i tez moi mi teraz marudzą ze nie mają zadnej a tacy zajebisci przeciez są...ale jak mogli miec normalną to moeli wszystkie inne taki los

wez od jakiejś na imprezie numer telefonu poporstu zagadaj-spytaj sie czy na TYGODNIU ma troszke wolnego czasu i nie chciałą by spedzic go z Tobą na miłym spacerku-kawie -czym kolwiek jak zapytasz o telefon w klubie w celu spotkania sie POZA klubem i sedzeniu miło czasu[bo np tak ci brakuje normlanych wyjsc poza klubem-pracą] i jak ONA ci da mówiąc ze chetnie- TO DZIAAAAŁAJ JESLI CHCE SIE POZA KLUBEM SPOTKAC tzn ze ejst normalna jak dodatkowo sie nieprzelzie z nikim an tej imprezie-to jest szansa