Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Ja juz nie wytrzymuje bez dziewczyny - jak ja znalezc

Polecane posty

Zaczepiac kazda dziewczyne która mi sie spodoba. Albo tylko niektóre które mi sie spodobaja. Moze zapisac sie na kurs tanca. Sadze ze tam dziewczyny szukaja facetów. Caly czas o tym mysle - o braku kobiety. A jeden moj znajomy ma 3 dziewczyny - przy czym jest kompletnym idiota. Liczy sie bajer. Tak to jest z niesmialoscia.

Nie jestem paskudny i mam piekne niebieskie oczy. Podobam sie niektorym kobietom. Tylko brak mi smialosci. A dziewczyne postaram sie znalezc.

Nie jestem paskudny i mam piekne niebieskie oczy. Podobam sie niektorym kobietom. Tylko brak mi smialosci. A dziewczyne postaram sie znalezc.

Gość lill
to przestan to powtarzac setny raz tylko zrob cos wsreszcie!

Gość gosia 20
no i masz znowu ta niesmiałość!!!! powiem ci szczerze ze duzo jest takich jak ty - chłopaki wiecej odwagi:) he he... tylko małomówny przystojny męzczyzna posiada dla kobiety czar zagadkowości

Smiley raczej nie bo ja w PL jestem:P aczkolwiek moge niedlugo zawitac na wyspach:classic_cool: :D

tak, moja sis:) i wlasnbie do niej moze niedlugo polece:D:) a Ty pewnie piszesz u niej na topie , co???;) widzialam tam Ciebie kiedys, kiedys bo dawno tam nie zagladalam;0

no wlasnie nic na sile:) dzis mialam miec \"randke\" i chyba znowu nei bedzie:( wiec mam dosc takich dupkow co tylko dupe zawracaja:o no nic na razie koncze tu pisac bo i tak samego autora nie :D:)

Gość szukaj
hehehe :P 🌼 Miła, sympayczna, ładna, zgrabna, roztańczona, dobrze zapowiadająca sie dziewczyna... Cóż więcej moge dodać...? A może Ty foto kiedyś swoje wkleisz? Bo na pewno wszyscy są ciekawi jak wyglądasz :)

No co? ja na prawde nie mam nic przeciewko żeby dał swoje foto :P musze wiedzieć kto mym wybrankiem jest. No i czy gra warta świeczki :D

Tak. Jak wkleje to stane sie posmiewiskiem. Na pewno ktos znajomy mnie rozpozna. Chociaz z drugiej strony moze bym sie komus spodobal. Nic z tego.

Gość jestes niesmialy a pracujesz
w klubie? Chyba wyolbrzymiasz ;) Za lada stoja przeciez odwazni ludzie

Gość jestes niesmialy a pracujesz
...zeby miec dobry kontakt z klientem...

żabi a ile ty masz lat? Bo ja młoda dziewoja jestem :) wyyyślij foto...

Rzeczywiscie mam 27 lat. Mój mail: zabikruk@o2.pl Za barem nie stoje. Jestem bardziej pomocnikiem barmana - set up, zbieranie szkla itp., chodze sobie po floorze ;-)

Gość LiVi
Żabi kruk - od dawna jestes sam?

Praktycznie od zawsze. Przez jakis czas spotykalem sie z jedna dziewczyna. Mam chyba gynofobie - boje sie kobiet. Brak mi smialosci, nawet jak one mnie podrywaja, ale to bylo na studiach. musze cos z tym zrobic. Ja juz naprawde nie wytrzymuje.