Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Ja juz nie wytrzymuje bez dziewczyny - jak ja znalezc

Polecane posty

No to chyba już nie jesteśmy ci już potrzebni... :( :( :( Ale jak dalej rozglądasz sie za dziewczyną to możesz pójść z taką jedną na 100dniówke :D Zgadanij o kim mówie :D

Gość hej nie sledze tego forum
takze nie wiem o kogo chodzi a poza tym mieszkam w Londynie i mam 27 lat

Gość poco podbijacie martwy topic

Gość jaki tam martwy
nie wiesz ile tu zycia :P

Gość poco podbijacie martwy topic
zanim zabi kruk poderwie laske tego forum juz nie bedzie:P :classic_cool:

Gość temat nowy
na prawde nei wiem jak Ci pomóc...

Gość ja_oliwka
ja ma kogoś od trzech lat ale od niedawna mam nową pace i tam kogoś poznałam Nic nas nie łączy widujemy się tylko czasami bo pracujemy na innych piętrach ale czasami wracamy razem autobusem z pracy

Jestem w stanie poderwac dziewczyne, ale powinienem miec ku temu okazje. Powinno to byc bardziej spontaniczne, np. jakis czas temu poznalem dziewczyne w samolocie która usiadla obok mnie ( przegadalismy cala podróz ). Niestety nie byla z Londynu, ale lot bardzo szybko mi minal. Za szybko :-(

smiley No to ja już nie rozumiem :( Albo to ty za dużo błędów logicznych robisz albo ja mam dyslekcje :( Przecież Ty masz podobno w barze ciągle okazje... ej to trzeba było brać nr! Byście pogadali na gg albo spotkali sie w Polsce... Albo jeszcze lepiej! Byście sie spotkali w jakimś mieście w Anglii i byscie spędzili fajnie czas :) Zupełnie jak we filmie... Spotkali sie w samolocie ale nie mogli o sobie zapomnieć więc sie spotkali potem. On zabrał ją na romantyczny weekend do Paryża, wynają pokoje w hotelu ( oddzielnie oczywiście), dawał jej codziennie róże i kupował kremówki a wieczorami chodzili na kolacje... Kto dokończy?

To bylo rok temu. Teraz mam oko na inna dziewczyne, która przychodzi do mojego klubu. A poza tym ta dziewczyna z samolotu, to nie jakas grzeczna dziewczynka. Bede walczyl ze swoja niesmialoscia.

Gość zajrzyj
aha rozumiem :D :) :D :)

jesteśmy całkowicie bezrdani to tak zwany syndrom \"bezradnikus niemogulus pomocus\" :D

Mam! Już wiem! Może poderwij na laske nie na wygląd a na intelekt? Możę błyśniesz czymś podczas rozmowy? Wtedy wyjdzie, że nie dość, że przystojny to jaki oczytany... :) :P

Hej! Ja az taki nieatrakcyjny nie jestem. Nie mam az tak duzych kompleksów na punkcie mojego wygladu. Gorzej jest z przezwyciezeniem smialosci ;-(

Ej no ja nei mówieżę Ty brzydki jesteś! Poprostu jak będziesz mia coś do powiedzenia i bęziesz wiedział że to mądre jest, to to powiesz:P

no to może weź zamieść ogłoszenie jakieś na jakimś portalu, że szukasz kobiety. Wklej zdjęcie, napisz parę zdań o sobie i.. daj link do stronki ;)

Ja juz naprawde nie wytrzymuje. Pracuje w klubie nocnym i na co dzien widze calujace sie pary, czy nawet nieznajonych. Zazdroszcze. Przy czym czesto sie zdarza ze dziewczyny sa z facetami nie zawsze atrakcyjnymi.