Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...brzoskwinka...

prosze o odp...

Polecane posty

Gość ...brzoskwinka...

hmm mam problem w sumie od niedawna...otoz ciagle chce mi sie siku a gdy juz to robie to jest to naprawde niewielka ilosc ale czasami czuje sie jakby byl mega pelny!! mam wrazenie jakby cos tam w srodku tamowalo mnie?? co to moze byc? czy moze miec cos z ty wspolnego ze od niedawna uprawiam seks?? nie wiem co sie dzieje..czy ktoras z was sie z czyms takim spotkala? co robic??

Gość to ja ja
od razu idź do lekarza bo to najprawdopodobniej zapalenie cewki moczowej. Samo nie przejdzie. Czy ma zwiazek z seksem?: może mieć i nie musi.

Gość to ja ja
ps. trudno wyleczyć, chyba bawet na kafe jest cały topik o tym. powodzenia.

Gość ghsahsahbs
Może Ci kawałek penisa zostało w cipce albo jakas inna zabawka,do lekarza marsz,bezbożnico

ja mam to samo .... prawie zawsze jak mam dłuzsza przerwepo sexie.... kup sobie tabletki urosept lub cios przejdzie ;)

Gość ...brzoskwinka...
ale czy to jest spowodowane?? i do jakiego lekarza sie udac? ogolnego??

Gość to ja ja
wystarczy jak na poczatek ogólny. Da ci antybiotyk.

Gość kędziorek
To najwyraźniej infekcja układu moczowego. Czasami pomagają tabletki jak np. urinal, ale jeśli dolegliwość nie przechodzi trzeba udać się do lekarza by przepisał antybiotyk. Nie lekceważ tego bo możesz dostać nawet zapalenia nerek a to już jest ostry ból! Sama często miewam takie problemy więc urinal trzymam w pogotowiu. Pomaga też picie wody z wyciśniętą cytryną - wypłukuje bakterie z cewki. Pamiętaj też o tym by bardzo dużo pić i często odwiedzać toaletę, nawet jeśli jest to bolesne.