Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 176 i 85 kilo

Postanowiłam, że będę anorektyczka

Polecane posty

Gość 176 i 85 kilo

Dosc juz tych docinkow. Dosc. moze jak sie przyglodze do rozmiarow ekstremalnych to wreszcie ludzie zauwaza, ze to cholera boli jak ktos docina.!

Gość Ja codziennie tak postanawiam
A pozniej wpieprzam jak świnia. Nie tak łatwo być anorektyczką.

jak będziesz anorektyczką to się zaczną nowe docinki przecież. może nawet wzmożone.

Gość 176 i 85 kilo
ja tez postanawialam, raz mis ie udaloprzez miesiac prawie nic niejesc, nauczylam sie wstretu do jedzenia, wiem, ze to nie latwe,. ze to chorobapsychiczna.. ale przynajmniej niech ci ludzie, co teraz sie dopieprzaja maja swiadmosc ze kiedys mogli to wszystko przemilczec..

ja jestem szczupła i chorowałam- też słyszałam docinki. i to też nie bło miłe. lepiej być zdrowym a nie anorektykiem :)

Gość 176 i 85 kilo
wiem, ze zdrowie przezde wszystkim ale.. ja siebie akceptowałam ale ludzie zaczeli gadac, nooo wiesz, nie wygladasz zle ale moglabys troche zchudnac.. blech

No to schudnij. Nie oglądając się na ludzkie gadanie, a po prostu dla siebie. Wcale nie trzeba przez to wpadać w anoreksję, tylko mieć trochę pomyślunku i woli. W końcu kto rządzi - twój mózg czy żołądek?

a moze tak schudnij z pare kilo? wtedy sie skonzca docinki.. wazysz po prostu za duzo, nie wiem jak wygladasz wiec nie wiem co tam u ciebie nie tak ale po prostu zrzuc kilka kilo i od razu poczujesz sie lepiej.. a takie odchudzanie dla kogos to bez sensu bo nie wytrzymasz i znowu sie na jedzenie rzucisz... takie kolko... :o lepiej ogranicz jedzenie, zacznij sie ruszac i schudniesz a myslisz ze nikt nie docina anorektyczkom?

Takie podejście do sprawy to: Na złość mamie odmrożę sobie uszy.

Gość prrrroszz
nie mozna nauczyć się wstrętu do jedzenia. to jest choroba psychiczna - ona się "sama" rozwija w głowie osoby chorej, a nie "ja chcę być anorektyczką" - po prostu będziesz się głodzić itd. to nie to samo co choroba..

Gość NieJestemChora
To najgorsza rzecz - popadać z jednej skrajności w drugą skrajność. Poćwicz trochę, przejdź na dietę, ale nie głodź się.

jezeli chcesz odchudzac sie dla siebie to najprawdopodobniej ci sie uda ale jesli dla kogos, to nie bedzie efektu, po kilku dniach sie rzucisz na zarcie.... poza tym pomysl sobie tylko te docinki ci przeszkadzaja?! a tobie jednej ktos docina? a co zrobilabys gdybys miala np krzywy nos? od razu operacja bo ktos cos zlego powiedzial? dziewczyno zastanow sie bo nie ty pierwsza i ostatnia slyszysz takie opinie

Gość adrianoman
z tym anorektyzmem to chyba baby na łeb wam padło 175 i 80 kg wago to dla wiekszsci facetów fajna , kształtna babeczka .. ja nie chce 175 i 45 kg wagi fuuuuuujjjjjj

Gość zajebiste to jest 175cm
i jakieś 55kg. na pewno nie 80 - słusznie, że chcesz się odchudzać. długa droga przed tobą - powodzenia 🖐️

Gość 176 i 85 kilo
tylko, ze ja nie jestem gruba, bo jem duzo a przez sterydy, ktorymi mnie leczyli.. uratowaly mi zycie a jednoczesnie je zniszczyly.. takie cos bardzo trudno zrzucic. probowalam juz tyle razy.. i nic..

no ok rozumiem ze to nie twoja wina ze tyle wazysz ale jesli piszesz ze odchudzalas sie tyle razy to myslisz ze ten kolejny raz cos da? tylko ty wogole chcesz ograniczyc jedzenie, znaczy nic nie jesc...:o a chcesz w szpitalu wyladawac podlaczona do kroplowki?! kurde dziewczyno zastanow sie!! przestan sie przejmowac jakimis glupotami bo nie tylko ty jestes wysmiewana i ludzie maja gorsze problemy i sa grubsi niz a zyja...

Gość Pod pomaranczowym nickiem
Wez pod uwagę, że w 90% anoreksja występuje naprzemiennie z bulimią :( Chcesz objadać się, przeczyszczac, obiadać, przeczyszczać ... i nienawidzić siebie za to co robisz? Odchudzaj się, ale mądrze i nie dla innych, a dla siebie 🌻

Gość 176 i 85 kilo
ale madrze to nie widac zadnych efektow po dluzszym czasie a jajestem bardzo sumienna w diecie..:(:(

a u dietetyka byłaś? to pierwszy krok dla kogoś w twojej sytuacji na drodze do schudnięcia - prawdziwego i na stałe. po strydach to bardziej złożona sprawa, ale DA się.

no wlasnie jesli nie widac efektow to bedziesz sie odchudzac az umrzesz?! przeciez w wiekszosci przypadkow anorektyczki umieraja ( te ktore daja sobie pomoc moga zyc)... kurde laska zastanow sie!! nie jesz przez kilka dni i twoj organizm bedzie bardzo slaby wiec jakiekolwiek mdlenie masz na miejscu... i jesczze raz cie sie pytam, co jesli ludzie smieja sie ze masz np krzywy nos? od razu na operacje plastyczna lecisz bo komus cos sie nie podoba? a teraz drugie pytanie - czy podoba ci sie twoje cialo? kazdy ma jakies male kompleksy, ty zapewne tez ale uwazasz ze w miare wszystko jest ok? jesli tak to nie odchudzaj sie bo komus cos sie nie podoba!!