Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonimek

*** Tęsknię za Tobą moja Przyszła Żono.

Polecane posty

Smutno mi, bo nie wiem, kim jesteś i kiedy się spotkamy i w końcu będziemy razem już na zawsze.

Gość też kiedyś tak
tęskniłam...nic z tego :( postawiłam krzyżyk

Ja tęskinłam, ale realia mnie przerosły i teraz to wiem już na pewno, że moj przyszły mąż nie istnieje, był tylko w moich marzeniach :(

Gość Anonimku ładnie ześ to napisał
życze ci zeby cie odnalazla ta przyszla zona

Tęsknie za moim niedoszłym mężem;) który zamiast ze mną, mnie w oczka patrzeć, za łapke trzyamć jest.. w pracy(uff:P:) albo z ...(nie:P) juz sie zmienił:P;) ehh ciężkie jest zycie niedoszłej żonki, kochającej👄

Gość rufinka
Ja tez tesknie za nim, ale on chyba nie teskni:(

Gość ciagle tesknie
za tym ktory mowil, ze jestem jedyna, ze jestem najwanziejsza ze to Wielka Milosc, ze musimy sie cieszyc, bo niewielu jest ludzi ktorzy potrafia sie odnalezc.... dzis moj niedoszly maz...ukochany, bo kochac nie przestalam zostal mezem innej niedlugo urodzi sie im dziecko nadal porafi napisac smsa ze zawsze bede ta jedyna przestalam wierzyc, przestalam ZYC jak czlowiek, wegetuje cierpie...i tyle mi po tym..

Gość poplakalam sie jak to przeczyt
ciagle tesknie--dlaczego nie mogliscie byc razem?

Ja też,tęksnie za moim neisety juz eks narzeczonym. :( Brakuje mi go,zawsze co week bylismy razem,brak mi jego usmiechu,wyglupow,pocalunkow. :( A mialo byc tak pięknie............... :( Mam dzisiaj dola. :(

A skąd wiesz, że już teraz za Tobą ktoś nie tęskni?;)

Gość t o ja
anonimek ja moge za toba zatesknic:)

Gość Gdzie jestes
Gdzie jesteś mój przyszły mężu...kiedy Cię w końcu spotkam już czekam i szukam 27 lat:)

alibi ---> Racja, nie mam tej pewności. Jednak dobrze jest ją mieć, bo wtedy życie jest piękniejsze. t o ja ---> Miło to czytać.

Gość t o ja
anonimek napisz cos o sobie

Hmm... Będę więc szczery. Jestem nieśmiały i małomówny. Od niedawna pracuję w Krakowie. Lubię grać w bilard. Cenię szczerość, prawdomówność, skromność, itp. Jestem praktykującym katolikiem. Jako, że nie ma ideałów, dodam, iż mam zaniżone poczucie własnej wartości. Nie wiem, skąd się ono u mnie wzięło, ale chcę się go wyzbyć. P.s. Nadal byś za mną zatęskniła? :>

Anonimku, nikt nie jest ideałem... Napewno ktoś za Tobą zatęskni jeszcze nie raz;)

Gość t o ja
akurat najwiekszym atutem w tym co wymieniles jest dla mnie niesmialosc:)reszta mi nie przeszkadza...poki co mysle ze nadal prawdopodobnym jest ze moglabym zatesknic :)

Gość t o ja
anonimku bedziesz za jakies 2 godziny? ja musze sprawe zalatwic i dopiero potem bede,mam nadzieje ze jeszcze pogawedzimy:)

t o ja ---> Nieśmiałość największym atutem? Z jakiego powodu? (proszę o wyjaśnienie)

Gość to ja...
hej moj chlopak wlasnie wrocil wiec zmykam,bedziemy pic czerwone winko,wspolna kapiel a potem bara bara riki tiki tak :D

Gość *Stęskniona*
Też za Tobą tęsknię Mój Przyszły Mężu ... !

Gość t o ja
hej podszywaczu-zjezdzaj!! 😠 niesmialosc jest podniecajaca dlatego mnie kreci ten fakt :) nie martw sie znajdziesz milosc moze nie na necie ale znajdziesz.ja znalazlam :) moj Misiu jest ze mna juz 3 lata i mamy powazne plany na przyszlosc-zycze ci powodzenia w szukaniu:)