Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy light

Wasza PRACA - jaka jest? Satysfakcjonuje czy dołuje?!

Polecane posty

Gość happy light

Czym się zajmujecie? Jak zarabiacie na życie - robiąc to co lubicie i co sprawia wam dużo satysfakcji czy może to tylko upiorna konieczność, potrzebna do zdobycia pieniędzy? Lubicie swoją pracę? jest stresująca? A może zbyt męcząca i długa a "norma 8 h dziennie" to tylko mit? Macie czas na kawę, plotki i kafeterię? :) Czy szefa sterczącego wciąż nad głową? Atmosfera przyjemna czy raczej służbowa i chłodna? Spełniacie się poprzez pracę? A może marzycie, aby robić coś zypełnie innego? ________________________________ Ja dopiero zaczynam, kończę studia i powoli wchodzę w świat codziennej pracy. Stres, odpowiedzialność, dużo, dużo i dużo ambitnych zadań, a po pracy zmęczenie, i marzenia o relaksującej kąpieli i ciepłym łóżku, a nie jak kiedyś, kinie, wyjściach z przyjaciółmi, zakupach. Na to brakuje coraz bardziej czasu....i pewnie będzie go coraz mniej.... I jak w takich warunkach zbudować dom, rodzinę? Kiedy? i Skąb brać na to siły?

Gość toscana
pracuje za granica sezonwo, wykancza mnie 3 mies roboty,al mam kase dobra chociaz,nie weim jak w pl moglabym dac rade,po 10 h za marne 1000zl,utrzymacie,czynsz,o zakupach i kinie nie ma mowy:(

Gość happy light
?

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ja w poniedzialek zaczynam prace,w sumie to staz jest ale to zawsze jakas praca:)8 h dziiennie..a od pazdziernika zaczynam studia zaoczne

ja pracuje w ubezpieczeniach i nie znosze tej pracy, jestem tam juz od dwoch lat. Na szczescie, juz zdecydowalam, ze w pitaek zrezygnuje i za miesiac ( okres wypowiedzenia) przyjade do Polski na tydzien. Pozniej zaczne szukac czegos innego:)

Gość xyz...............
ja pracuje w swietlicy szkolnej. praca moglaby byc satysfakcjonujaca, gdyby nie inni ludzie, ktorzy mnie z powodu mojej pracy doluja. gadanie typy, ze tam sie nic nie robi, tylko siedzi i noga macha itp. a to przeciez nieprawda! no i te zarobki. odbieraja checi do pracy!

powiem tylko tyle,że moja praca jest ciekawa,zwiazana z medycyną,lubię to co robię choć czasami mam dość,bo jest to praca w której trzeba być szalenie dokładnym,mieć cierpliwość a niekiedy i dużą siłę:)

Gość qsak
jestem kosmetyczką i uwielbiam swoją pracę

Gość ajana7
mójzawód to przedszkolanka i to również moja pasja

Gość rzęch
jestem kloszardem

Gość OlcikWAW88
ja pracuje w skoku i raczej wybralam ambitniejszą pracę, bo dużo wymagają, ale wynagrodzenie też jest dobre i atomosfera przyjazna

Ja obecnie pracuję jako opiekunka, mieszkam w Niemczech, a tutaj dobrze płacą w tej branży, Jak chcesz poczytać o zarobkach i w ogóle jak wygląda taka praca to wejdź na http://www.niemcyopieka.pl/