Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana pralka

Pralka cieknie - wina uszczelki?

Polecane posty

Gość zalamana pralka

wsadzilam pranie, wyszlam z kuchni. za 2 min wracam i cala kuchnia w wodzie. spod drzwiczek cieknie woda, czyzby uszczelka do wymiany? mial ktos moze ten problem?

Gość zalamana pralka
up

Gość zalamana pralka
ta pralka od samego poczatku cos szwankuje jak ie x to y i tak juz od poczatku. odradzam stanowczo Samsung 1405 J.

Gość zalamana pralka
tylko nie drzwiczki, bo pewnie cena wymiany drzwiczek bedzie podobna jak cena pralki. cholewcia.

Gość gość
To z pewnością wina uszczelki, jeśli potrzebowałabyś dokupić taką znajdziesz ją http://www.krt.info.pl/oferta.html nie masz sie co martwić wystarczy wymienic i pralka będzie jak nowa. A nie zalałaś przypadkiem sąsiadów eheh :)

Gość gość
Albo nie zamknęłaś drzwiczek albo pękła uszczelka i trzeba ją wymienić. Ja w kwestii trwałości gumowych uszczelek ufam tylko tym kupionym u http://www.krt.info.pl/inne.html

Gość gość
możliwe uszczelki się cszasem zużywają i trzeba je wymienić. Sprwadź tutaj może uda Ci się coś kupić i uszczelnić www.polwent.com.pl oni mają ogromny wybór tego typu rzeczy.

Gość gość
To bardzo możliwe, uszczelki w końcu się zużywają i trzeba je wymienić. Jednak nie jest to ani dużo pracy, ani wysoki koszt. Może znajdziesz odpowiednia w www.anbi-tech.pl/pl/ . Uważam, ze ich uszczleki są naprawdę wysokiej jakości.

Gość gość
w takim razie zdecydowanie trzeba je wymienić! My kupowaliśmy uszczelki także w Polwent. Mają duży wybór.

Gość gość
gość 2015.11.23 w takim razie zdecydowanie trzeba je wymienić! My kupowaliśmy uszczelki także w Polwent. Mają duży wybór. tak to prawda w firmie www.polwent.com.pl/ maja spory wybor tych uszczelek.

Gość gość
Myśle , że to może być wina uszczelki, przynajmniej tak było u mnie. Kupiłam nową uszczelkę na www.tht.pl, mąż ją wymienił i wszystko zaczęło działać jak w zegarku.

Gość gość
Mi też kiedyś pralka ciekła przez już zestarzałą uszczelkę. Zamówiłem nowa na north.pl zamontowałem, przyznam ze na początku nie wiedziałem jak się do tego zabrać ale wystarczy chwilę przysiąść i zrobione ;) Dlatego według mnie warto samemu spróbowac i zaoszczędzić kilka złotych na serwisach, tym bardziej ze ta uszczelka na tej stronie kosztowała naprawdę niewiele.

Gość Natikk
no wlaśnie ten sklep jest super - bo raz ze mozna tam znaleźć wiele rzeczy agd których w sklepach się nie znajdzie tak normalnie, albo trzeba szukać. a dwa ze te filmiki są bardzo pomocne! i nie potrzebny jest żaden fachowiec.

Gość Artoss
dobra nie ukrywam że drobna naprawa rożnych rzeczy w domu jest dla mnie nowością. ale dzięki temu można zaoszczędzić sporo pieniędzy. a faktycznie poszukiwanie czasem pierdołowatej jakiejś uszczelki graniczy z cudem. ale trzeba przyznać, sklep north jest całkiem dobrze wyposażony, można kupić tam większość.

Gość Erranka
fakt, nauczony doświadczeniem, przed naprawą, czy tez zamiarem naprawy szukam rzeczy zamiennych. czasem cięzko je zdobyć. ale north.pl to całkiem dobrze wyposażony sklep i wiadomo, że tam można znaleźć wiele zamienników - nie trzeba jeździc po całym mieście, wszystko w jednym miejscu

Gość usziii
fakt, bez problemu można na tej stronie znaleźć zamienniki i rzeczy potrzebne do samodzielnej naprawy. a przy tym można zaoszczędzić kase.

Gość gość
Porządne uszczelki z silikonu czy gumy produkuje Larkis http://www.larkis.pl/ mają zawsze wszystko, co mi potrzeba. Dobra jakość, na pewno długo wytrzymają.

Gość gość
Jeśli cieknie to z pewnością jest to wina uszczelki. Jeśli szukasz porządnych uszczelek to bez wątpienia kupuj tam gdzie ja czyli od producenta www.larkis.pl po wymianie pralka wróciła do sprawnego trybu i działa bez zarzutu.

Gość gość
Ja z kolei korzystam z uszczelek od Gum-Mar http://www.gum-mar.pl/ i jestem zadowolony bo sa bardzo wytrzymałe. To polski producent wyrobów silikonowych i gumowych, bardzo solidna firma.

Gość gość
Zajrzyj do http://tht.pl/. Oni mają różne uszczelki, moze doradzą Ci jakąś i uda Ci się uratować sprzęt, trzymam kciuki!

Gość gość
Nie! To wina wody!

Gość gość
BFr35fGoaDTs83jo7BCsFdof

Gość gammorr

Możesz spróbować wymienić ewentualnie takie uszczelki i sprawdzić, czy coś to pomoże. Zerknij na www.centrumuszczelnien.pl . Mają ogromny wybór uszczelek więc myślę, że znajdziesz taką która będzie pasowała.