Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
VenusHorizon4

Surface pro vs ipad pro

Polecane posty

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Leżaczku, powiedz przecie, kto ma najpiekniejszego kütasa na świecie?

Oba urządzenia majom swoje zalety 

Z tych dwóch to wiadomo, że surface... 

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Jestem z innej epoki i nie odnajduję się w tych czasach. Czuję, że na starość nic nie będę ogarniał i to jest straszne.

Rok starszy i z innej epoki. 😄

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Z tych dwóch to wiadomo, że surface... 

A widzisz bo to zależy jakby być bogatym kupować płyty bluray grać na giełdzie itd to ipad wszystko robi szybciej intuicyjnej bierzesz w ręce pyk pyk pyk i akcje kupione gry zamówione yt na tv puszczony i czego chcieć więcej. Mi się przez 5lat sprawdzal i teraz gdy miałbym mieć tylko surface widzę spowolnienie czynności, w ipadzie pokazywales twarz zalogowany znowu pokazales przelew zatwierdzony zero sms z bankow odpalania stron. 

Na obecną chwilę to wygląda tak że biorąc ipada pro wydaje mi się że wszystko zrobię w kilka chwil a na surface też zrobię ale w kilkanaście minut do trzech godzin. Windows to jednak zjadacz czasu rzeczywistości. 

Też się nie odnajduje w ogóle wolę analogowosc i korzystam z papieru, masakra

1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał:

Windows to jednak zjadacz czasu rzeczywistości. 

Nom, zdecydowanie najgorszy OS z wielkiej trójki.

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Nom, zdecydowanie najgorszy OS z wielkiej trójki.

Surface można wymusic cały czas turbo np u mnie 3500Mhz działa wtedy jak desktop ale temperatury rosnom jest irytujaco cieply goracy lub parzacy a do ściągania plików gdy skacze cpu od 800 do 3500 zimny 

Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał:

Surface można wymusic cały czas turbo np u mnie 3500Mhz działa wtedy jak desktop ale temperatury rosnom jest irytujaco cieply goracy lub parzacy a do ściągania plików gdy skacze cpu od 800 do 3500 zimny 

No właśnie, a laptop ten problem niweluje, dodaje fizyczną klawiaturę, trackpad i lepsze chłodzenie. Dlatego tabletów nie uznaję.

9 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Jestem z innej epoki i nie odnajduję się w tych czasach. Czuję, że na starość nic nie będę ogarniał i to jest straszne.

To ja odwrotnie, ja wciąż się czuje nastolatkiem w lekko podstarzałym ciele xD

6 minut temu, Еlciаа napisał:

Rok starszy i z innej epoki. 😄

Nie chodzi o wiek, tylko o ten cały rozwój technologii. To nie dla mnie. Te całe al, jakieś chodzące roboty, dotykowe laptopy, jeżdżące samochody bez kierowcy. Chcę się przenieść do lat 90 i biegać sobie z patykiem po podwórku i szczelać do kolegów trututututu.

Przed chwilą, +RC+ napisał:

No właśnie, a laptop ten problem niweluje, dodaje fizyczną klawiaturę, trackpad i lepsze chłodzenie. Dlatego tabletów nie uznaję.

Ostatni model z pasywnym chłodzeniem surface to pro 7 i5 i tylko takie uznaje cisza najważniejsza mam laptopa co wlancza czasem chlodzenie i jest to irytujące 

Klawiatura zupełnie zbedny gadżet dla mnie przydaje się tylko przy instalacji systemu w tradycyjny sposób 

3 minuty temu, +RC+ napisał:

To ja odwrotnie, ja wciąż się czuje nastolatkiem w lekko podstarzałym ciele xD

Ostatnio coś nacisnąłem pilotem i nie miałem kanałów. Nie potrafiłem tego ustawić, a idź w hu .. jakieś dekodery srery, 20 pilotów, żeby sobie głüpi tv pooglądać

1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał:

Surface może robić za amerykański sen w Polsce że cały czas masz urządzenie włączone przy domyslnym trybie cpu oszczędności energii to on jest zimny na kablu 27c

Sorry, ale nic z Windowsem na pokładzie na amerykański sen się nie nada... xD Ten system to masywny bloatware... Dobry laptop, smukły, elegancki z Linuxem lub macOS i możemy gadać o snach 😆 

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Ostatnio coś nacisnąłem pilotem i nie miałem kanałów. Nie potrafiłem tego ustawić, a idź w hu .. jakieś dekodery srery, 20 pilotów, żeby sobie głüpi tv pooglądać

Ja tam jestem zadowolony, bo po nowym update Android TV zrobili coś jak dock ze skrótami ulubionych appek i funkcji i bardzo intuicyjne huh.

7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Nie chodzi o wiek, tylko o ten cały rozwój technologii. To nie dla mnie. Te całe al, jakieś chodzące roboty, dotykowe laptopy, jeżdżące samochody bez kierowcy. Chcę się przenieść do lat 90 i biegać sobie z patykiem po podwórku i szczelać do kolegów trututututu.

Strzelać patykiem, a co ty masz 10 lat 🤣

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Sorry, ale nic z Windowsem na pokładzie na amerykański sen się nie nada... xD Ten system to masywny bloatware... Dobry laptop, smukły, elegancki z Linuxem lub macOS i możemy gadać o snach 😆 

Mi się sprawdza tylko szukam jeszcze strony z bluray filmami bez sedowania i placenia za serwery. Teraz sciagam 50gb update do dirt 2.0 ps4 i nie idzie odróżnić czy on wlaczony czy wylaczony.

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Ja tam jestem zadowolony, bo po nowym update Android TV zrobili coś jak dock ze skrótami ulubionych appek i funkcji i bardzo intuicyjne huh.

Podstawka surface świetny myk można się obejść bez tv w sypialni dzięki niej 

2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

I jak ludzie coś szukają w Internecie to mówią do telefonu, a ja wolę pisać chociaż mówienie jest wygodniejsze. Coś ze mną nie tak.

Zdecydowanie ja mówię do pilota 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się