VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu Odpowiadam na pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu Leżaczku, powiedz przecie, kto ma najpiekniejszego kütasa na świecie? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Leżaczku, powiedz przecie, kto ma najpiekniejszego kütasa na świecie? Oba urządzenia majom swoje zalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 561 Napisano 1 godzinę temu Z tych dwóch to wiadomo, że surface... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Oba urządzenia majom swoje zalety Ja nawet nie wiem co to surface i iPod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu Jestem z innej epoki i nie odnajduję się w tych czasach. Czuję, że na starość nic nie będę ogarniał i to jest straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Jestem z innej epoki i nie odnajduję się w tych czasach. Czuję, że na starość nic nie będę ogarniał i to jest straszne. Rok starszy i z innej epoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Z tych dwóch to wiadomo, że surface... A widzisz bo to zależy jakby być bogatym kupować płyty bluray grać na giełdzie itd to ipad wszystko robi szybciej intuicyjnej bierzesz w ręce pyk pyk pyk i akcje kupione gry zamówione yt na tv puszczony i czego chcieć więcej. Mi się przez 5lat sprawdzal i teraz gdy miałbym mieć tylko surface widzę spowolnienie czynności, w ipadzie pokazywales twarz zalogowany znowu pokazales przelew zatwierdzony zero sms z bankow odpalania stron. Na obecną chwilę to wygląda tak że biorąc ipada pro wydaje mi się że wszystko zrobię w kilka chwil a na surface też zrobię ale w kilkanaście minut do trzech godzin. Windows to jednak zjadacz czasu rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 168 Napisano 1 godzinę temu Też się nie odnajduje w ogóle wolę analogowosc i korzystam z papieru, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 561 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Windows to jednak zjadacz czasu rzeczywistości. Nom, zdecydowanie najgorszy OS z wielkiej trójki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja nawet nie wiem co to surface i iPod. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu Ja lecę na 200% palcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu Chyba ps5 zlamali do 12,70 muszę obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Nom, zdecydowanie najgorszy OS z wielkiej trójki. Surface można wymusic cały czas turbo np u mnie 3500Mhz działa wtedy jak desktop ale temperatury rosnom jest irytujaco cieply goracy lub parzacy a do ściągania plików gdy skacze cpu od 800 do 3500 zimny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Surface można wymusic cały czas turbo np u mnie 3500Mhz działa wtedy jak desktop ale temperatury rosnom jest irytujaco cieply goracy lub parzacy a do ściągania plików gdy skacze cpu od 800 do 3500 zimny No właśnie, a laptop ten problem niweluje, dodaje fizyczną klawiaturę, trackpad i lepsze chłodzenie. Dlatego tabletów nie uznaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 561 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jestem z innej epoki i nie odnajduję się w tych czasach. Czuję, że na starość nic nie będę ogarniał i to jest straszne. To ja odwrotnie, ja wciąż się czuje nastolatkiem w lekko podstarzałym ciele xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Rok starszy i z innej epoki. Nie chodzi o wiek, tylko o ten cały rozwój technologii. To nie dla mnie. Te całe al, jakieś chodzące roboty, dotykowe laptopy, jeżdżące samochody bez kierowcy. Chcę się przenieść do lat 90 i biegać sobie z patykiem po podwórku i szczelać do kolegów trututututu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: No właśnie, a laptop ten problem niweluje, dodaje fizyczną klawiaturę, trackpad i lepsze chłodzenie. Dlatego tabletów nie uznaję. Ostatni model z pasywnym chłodzeniem surface to pro 7 i5 i tylko takie uznaje cisza najważniejsza mam laptopa co wlancza czasem chlodzenie i jest to irytujące Klawiatura zupełnie zbedny gadżet dla mnie przydaje się tylko przy instalacji systemu w tradycyjny sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu Klawiatura ekranowa na surface działa bardzo dobrze jak na ipadzie tutaj Microsoft zrobił postępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu Ai mówi że 3-12w podczas pobierania plików powinien brać to bardzo mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: To ja odwrotnie, ja wciąż się czuje nastolatkiem w lekko podstarzałym ciele xD Ostatnio coś nacisnąłem pilotem i nie miałem kanałów. Nie potrafiłem tego ustawić, a idź w hu .. jakieś dekodery srery, 20 pilotów, żeby sobie głüpi tv pooglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 561 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Surface może robić za amerykański sen w Polsce że cały czas masz urządzenie włączone przy domyslnym trybie cpu oszczędności energii to on jest zimny na kablu 27c Sorry, ale nic z Windowsem na pokładzie na amerykański sen się nie nada... xD Ten system to masywny bloatware... Dobry laptop, smukły, elegancki z Linuxem lub macOS i możemy gadać o snach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ostatnio coś nacisnąłem pilotem i nie miałem kanałów. Nie potrafiłem tego ustawić, a idź w hu .. jakieś dekodery srery, 20 pilotów, żeby sobie głüpi tv pooglądać Ja tam jestem zadowolony, bo po nowym update Android TV zrobili coś jak dock ze skrótami ulubionych appek i funkcji i bardzo intuicyjne huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu I jak ludzie coś szukają w Internecie to mówią do telefonu, a ja wolę pisać chociaż mówienie jest wygodniejsze. Coś ze mną nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie chodzi o wiek, tylko o ten cały rozwój technologii. To nie dla mnie. Te całe al, jakieś chodzące roboty, dotykowe laptopy, jeżdżące samochody bez kierowcy. Chcę się przenieść do lat 90 i biegać sobie z patykiem po podwórku i szczelać do kolegów trututututu. Strzelać patykiem, a co ty masz 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Sorry, ale nic z Windowsem na pokładzie na amerykański sen się nie nada... xD Ten system to masywny bloatware... Dobry laptop, smukły, elegancki z Linuxem lub macOS i możemy gadać o snach Mi się sprawdza tylko szukam jeszcze strony z bluray filmami bez sedowania i placenia za serwery. Teraz sciagam 50gb update do dirt 2.0 ps4 i nie idzie odróżnić czy on wlaczony czy wylaczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Strzelać patykiem, a co ty masz 10 lat To kùtasem, jeden huy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Ja tam jestem zadowolony, bo po nowym update Android TV zrobili coś jak dock ze skrótami ulubionych appek i funkcji i bardzo intuicyjne huh. Podstawka surface świetny myk można się obejść bez tv w sypialni dzięki niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 218 Napisano 1 godzinę temu Trutututu jedenastym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 52 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: I jak ludzie coś szukają w Internecie to mówią do telefonu, a ja wolę pisać chociaż mówienie jest wygodniejsze. Coś ze mną nie tak. Zdecydowanie ja mówię do pilota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach