Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktakbedzie

własnie zerwałam z chłopakiem, powód?

Polecane posty

Gość taktakbedzie

ktoras juz jego z kolei ta tym razem wyrwana na czacie i jesczcze mi mowi ze to nic zlego poznawac ludzi a zdradzil mnie pare razy

Gość olusia111
miałaś rację, tak trzymać!

Gość taktakbedzie
jeszcze mi nagadał ze mam sobie znalesc lepszego ze on z na nic nie robil.a mnie oklamal ze spi a na czacie sobie siedzal. a ja chora w domu siedze:( taki to dobry chłopak

Gość taktakbedzie
pocieszce mnie prosze:(

Ja pierdziele,jaki on dobroduszny,a niech go szlak trafi hehe niexle scieme wali,ale zazwyczaj biedaki się tlumacza,oj niewiniatka.Jasne jedzie mi tu czolg. On nie jest napewno ciebie wart w takim razie. :)

A czego tu żałować? Pozbyłaś się kłamczucha i zdrajcy. Wiesz co?... Przytulam. 🌻

Gość taktakbedzie
dziekuje Wam dziewczyny jest mi zle ale wiem ze zle zrobiłam,ostrzegałam go,ja chora w domu leze, mowilam mu zeby przyjechal to on nie bo spac idzie a on na czacie siedzial:(przykro mi

Gość taktakbedzie
myslalam ze cos napisze (ale w sumie dobrze ze sie nie odzywa) a on tylko powiedzial to znajdz sobie lepszego jak ja taki zly jestem.czy on nie rozumie swojego postepowania:(

No i będziesz miała lepszego!:) A on będzie miał z tym kłopoty, bo każda odejdzie od kłamcy i niewiernego. Chce Cię jeszcze dołować? A niech spada na bambus gnojkowaty oszuścik. Głupią sobie znalazł, czy co? Olej flirciarza sikiem bylejakim! ;)

Gość taktakbedzie
wlasnie zadzwonil ze jutro przyjedzie mi oddac moje rzeczy:(

Gość zorza_polarna
niech sobie w d u p e wsadzi

Gdyby był bliżej, to bym mu nakopała za to, ze Cię denerwuje jeszcze. Powiedz z miłym usmiechem, ze powrotu nie będzie, bo już dawno chciałaś od niego odejść. I żeby za jakiś czas nie przychodził i nie błagał, ze chce wrócić, bo to będzie niemożliwe. Poczuje skubany, że to Ty zerwałaś, a nikt nie lubi, jak się go odtrąca,jego kłamliwe ego ucierpi, więc też będzie miał doła i to dłuższego niż myślisz. I to mu się właśnie należy!

Gość taktakbedzie
ja tez nie jestem niewinna .W tym czasie gdy przebywal na czacie zrobilam laske z połykiem mojemu koledze z IV LO