Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollaaa

WYPARŁ SIĘ NASZEGO DZIECKA

Polecane posty

Gość karollaaa
wszystkie sms ,które sa dowodem na to,że jest ojcem i do tego sie przyznaje zachowałam...może kiedyś pięknego dnia uświadomi sobie ,że jest ojcem!!!

Gość karollaaa
dziwne to jego zachowanie od samego początku stwierdził,że nie widzi w tym zadnej namawiał mnie na aborcje sugerująć ze żaden facet nie będzie chciał wychowywać nieswoje dziecko.póznije zachowanie sie zmieniło zadzwonił i stwierdził,że ,,jakoś to będzie"" a za pare dni przesłał sms w którym dał mi do zrozumienia,że już sie nie odezwie i odciął sie całkowicie..

Gość adeeee
2 miesiące ciąży a on już przywiózł sobie dziewczyne do UK, tu chyba obydwoje jesteście chorzy, tak to się na tym wychodzi jak na siłę probuje zatrzymać kogoś przy sobie. Zapewnie on już wcześniej był nieodpowiedzialny. No ale, co tam, co niektórym kobietom to nie przeszkadza.

Gość karollaaa
kochałam tego człowieka a w ciąże nie zaszłam specjalnie!!!dopiero teraz oczy mi sie otworzyły na tego człowieka

Gość meliiii
a ty widocznie jemu byłaś potrzebna tylko do łóżka, szkoda, ze dałaś się tak poniżać komuś, kto nie kochał ciebie. No ale, co dziewczyny nie potrafią.

Gość karollaaa
najważniesze dla mnie to zdrowie mojego dziecka wiem,że kiedyś dotrze to do niego ale będzie już za pózno ja nie chce od niego deklaracji tylko zeby miał kontakt z dzeckiem o to mi tylko chodzi aby moje dziecko dorastało z myślą ze ma ojca a przede wszystkim zna ojca

karolla- jak nie zechce placić- to ja wiekszość tatusiow - płacił nie bedzie..........niestety zaliczka alimentacyjna wynosi tyle co zasilek dla samotnej matki nie szukaj go, olej, na sile i tak cie nie pokocha ale skoro tak czesto zmienia zdanie- to znaczy że sam nie wie w tej chwili czego chce- wiec spokojnie czekaj - nie jeden tatuś tak ma......mój były mąż wygadywał takie rzeczy na początku ciąży że uszy puchły- ale jak urodził sie mały- to co mu mozna zarzucić to można- ale z dnia na dzień dorósł i ojcem swego czasu był wręcz idealnym a jesli on rzeczywiscie nie zmądrzeje- to nie buj sie jeszcze nie jeden cie pokocha- ja na twoim miejscu wpisałabym wtedy- ojciec nieznany..........

a przemądrzałych bab nie słuchaj- nikt nie jest nieomylny a jak człowiek jest zakochany- ech to popełnia wieeeeeeeele błędów i wiele dla milości znosi - nie mówiąc juz o klapkach na oczach...ja tam sie przyznaję, że pare błędów w życiu popełniłam ;)

Gość calinnnaaa
najlepiej wytłumaczyć siebie - nikt nie jest nieomylny, tylko, że tą swoją mylnoscią krzywdzicie innych tj. dzieci, bo jak sami siebie, to pal go sześć, sami sobie jesteście winni.

dasz sobie rade. nie usuwaj ciazy. chcesz tego dziecka!!jak usuniesz to nie wybaczysz sobie tego do konca zycia i nie bedziesz potrafila z tym zyc. naet jesli nie bedziesz miala faceta to nigdy nie bedziesz juz sama bo bedziesz miala niunie ktora zawsze bedzie cie kochac ktora bedzie zawsze przy tobie i dla ktorej bedziesz najwanziejsza. z cazem ulozysz sobie zycie z kims innym. dzis duzo kobiet z dzieckiem znajduje sobie druga polowke. a ojca biologicznego przekresl. nie zasluguje na dziecki a ni na ciebie. miej swoj honor. nie szukaj g i jak najszybciej o nim zapomnij. mysl tylko o malenstwie.zobaczysz jaki to cud miec dziecko

Gość hania_30
wydaje mi sie ze mozesz sadownie zlozyc wniosek o ustalenie ojcostwa i wystapic sadownie o alimenty. ja bym mu tak latwo nie przepuscila.

Gość ale głupoty gadacieee
po co masz wpisywac ojciec nieznany jezeli wiesz doskonale kim jest ojciec, a dziecko zostało spłodzone z miłości z twojej strony! w dokumentach bedzie widniało ojciec nieznany jakbys rzeczywiscie nie wiedziała kim jest ten ojciec! przedszkolanki,panie w szkole, kazdy bedze miał dostęp do dokumentów. wyda sie szybko i dzieci bedą sie smiały z twojego mluszka. lepiej być pozostawioną matką, niż nie wiedziec kim jest ojciec! nie rób tego dziecku! nie pusciłas sie po pijaku z niewiadomo kim, tylko byłas z tym człowiekiem 2 lata! a co do kontaktu z jego rodzicami. w kazdej rodzinie matka ma jako taki wpływ na swoje dziecko, które wychowywała przez tyle lat, jaką matką by nie była, dziecko zawsze ją kocha. moze ta kobieta nie zmusiłaby go do powrotu i bycie super ojcem, ale dałaby mu do myslenia, powolutku by mu sie zaczeło układac w głowie! jest szansa ze by chociazby płacił alimenty, przesyłał paczki dla dziecka. dlaczego ona ma byc tak pokrzywdzone? spróbuj karollaaa zebys niczego nie załowała! nawet 150 zł wiecej miesiecznie ci sie przyda! małe dziecko wymaga duzych nakładów finansowych! a jezeli okaze sie takim cwaniakiem do którego nic nie dociera, to u mnie w rodzinie był taki przypadek, że panstwo płaciło kobiecie alimenty, a faceta znalezli w irlandii! nie chciał spłacic panstwu alomentów, wiec musiał posiedziec w więzieniu.

Gość z alimentami z UK
jest tak, że jesli nie będzie chciał płacic to go nie zmusisz. Sprawy ciągną się do roku czasu, a wystarczy, żeby potem zmienił miejsce zamieszkania i wszystko zaczyna się od początku. Takie mamy niestety prawo.

Gość dddf
poczytaj topik samotne matki-doradza ci od str prawnej jak lepiej -czy zeby mial prawa do dziecka czy nie piszesz ze chcesz zeby dziecko mialo z nim kontakt ale on sie WAS WYPARŁ juz teraz