Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkamaskotka

czary mary

Polecane posty

Gość zgłaszam się....
Ja tam myślę, że w życiu trzeba byc optymistą, nawet jak nie jest za dobrze :) Jak będziesz pozytywnie myslala to na pewno wszystko dobrze się ułoży i w końcu zajdziesz w ciąże, tylko musisz odganiac od siebie zle mysli! 🌼 myśl ksztaltuje materię - coś w tym powiedzeniu jest :)

Gość zgłaszam się....
zupi ---> nie martw się. na pewno jest ktos kto Cię kocha i nie olewa ( rodzice? ). Bądź dobrej myśli 🌼

Gość natretna_mucha
clara nie wiem jaki masz problem ale ty chyba nie wierzysz w te glupoty ze ktos ci moze cos powiedziec, jesli tak powiedz cos na ten temat. to moze ja tesz tu spr... myslisz ze ona ci powie prawde

Gość natretna_mucha
zglaszam sie a ty co na te tmat myslisz

Gość Clara80
od dziś w moich myslach bedzie nadzieja (choc starałam sie jej nigdy nie tracic) fajnie ze sa tacy ludzie jak Ty-dobre dusze :) pozdrawiam i dobrych dni zycze

Gość karolinka z maja
ja sie przylaczam, wierze bo kidys tesz ktos mi postawil karty tarota i wstystko sie spelnilo.

Gość zupi
oprócz rodziców nie mam nikogo kiedy patrze na innych ludzi serce mi się kraja wszyscy mnie już odtrącili każdy się przyjaźni tylko nie ze mną

Gość Clara80
do natretna_mucha kotkamaskotka nakierowala swoja wypowiedz na cos o czym nikt nie wie-oprocz mnie-zobaczymy co napisze w e-mailu.myślę ze czasem druga osoba moze wiedziec i zobaczyc o nas wiecej niz my sami-ale tylko CZASEM

Gość karolinka z maja
zupi ze mna tesz tak jest nie wiem nawet dlaczego bardzo bym chcial sie zaprzyjaznic moze my spr... z kad jestes miasto i ile masz lat

Gość zgłaszam się....
natretna mucha --> myślę, że coś w tym jest. ale wiadomo nie traktuje tego tak calkowicie na poważnie tylko tak z przymrużeniem oka. ale jakby mi cos zlego na temat zdrowia wyszlo w kartach to na pewno bym tego nie olała na zasadzie, ze to na pewno glupoty jakies, tylko poszlabym sie zbadac do lekarza, tak chociazby z ciekawości. myśle, że jak wróżka jest dobra to mozna jej zaufac, aczkolwiek znane sa przypadki, ze nawet wróżby u najlepszych wróżek ( i najdroższych) sie nie spelniają! zatem nigdy nie powinno sie slepo wierzyc w to co wyjdzie w kartach, bo przyszlosci tak naprawde nikt nie zna :)

Gość zupi
ze wschodu 20 i kilka wiosen

Gość karolinka z maja
clara a poweisz nam czy mila racje bardzo jestem ciekawa chcialabym uwierzyc ze sa ludzie co maga pomuc ale nie bardzo wierze

Gość zgłaszam się....
zupi --> ja też mam tylko rodzicow. a tak to nikogo bliskiego nie mam, żadnych przyjaciol i jakoś żyję, więc pamietaj, że nie jestes sama z takim problemem ;)

Gość Clara80
karolinka z maja jasne ze powiem narazie nic nie dostalam, żadnej odpowiedzi, ciągle patrze i nic eh...

Gość karolinka z maja
zupi a co z toba powiedziala cos co sie zgadza.

Gość zupi
nie wiem czy to się spełni zresztą już mi to jest obojętne juz mnie to nie obchodzi

Gość kotkamaskotka
do clary napisze jutro objecuje napewno dzisiaj juz nie zdaze.

Gość zupi
jej juz chyba nie ma widzę ze nie lubi pytań w stylu co mnie czeka ?

Gość Clara80
kotkamaskotka coż pozostaje mi czekać i miec nadzieje ze mnie nie oszukałas

Gość zgłaszam się....
kotkamaskotka - a moglabym Cie prosic, zebys mi chociaz jeszcze na to moje ostatnie pytanko odpowiedziala? tzn. kiedy On sie do mnie odezwie?

Gość zgłaszam się....
Clara80 --> wrózka mowi to co wyszlo jej w kartach, wiec jakby cos to karty Cię oszukaly a nie ona ;)

Gość kotkamaskotka
do zupi zastanawialm sie na dkartami ktore ci polozylam i chociarz t smutne co ci powiem ale jest prawdziwe. jestes osoba ktoa lubi stac w srodu na wszstko masz zawsze odpowiedzi i zdaza sie czesto ze nie umiesz panowac nad tajemnicami jak i nad emocjami i to jest twoim problemem dlaczego nie mozesz znalezc przyjaciol , przyjaciol zrzeba szanowac i nie obgadywac, zmien to jak najszybciej bo zostaniesz w innym przyypadku zawsze sama.

Gość kotkamaskotka
mysle ze jak sprubujesz myslec pozytywnie bedzie i latwiej w innych problemach wlasnie to byl problem z jakim walczyl twoj chlopak zastanow sie nad tym.

Gość zupi
tak jasne fajnie ze ja kogoś obgaduje w ogóle mnie nie znasz a pleciesz bzdury nie obgaduje innych bo wiem co to znaczy być obgadywanym wiesz ile ludzi mnie nie szanowało mnóstwo

Gość zupi
tak jasne fajnie ze ja kogoś obgaduje w ogóle mnie nie znasz a pleciesz bzdury nie obgaduje innych bo wiem co to znaczy być obgadywanym wiesz ile ludzi mnie nie szanowało mnóstwo

Gość ANUSIA Z Północy
a ja? Też poprosze o karty...

Gość zupi
fajnie jak ja nie miałam zadnego faceta ciekawe

Gość kotkamaskotka
zglosi sie do ciebje jak zauwazy ze spowaznialas ja wierze w ciebje i bede ci towazyszec myslami zebys pokonala twoj problem.

Gość ojej jaka pogoda
to i ja poprosze ;) kobieta, maj

Gość kotkamaskotka
Anusia czekam na twoje pytanie