Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baallbinkaa

Może Wy mi pomożecie - już nie mogę z nią wytrzymać !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość baallbinkaa
Pokurcz 🌼 Zołzowala 🌼 Bardzo mi pomogłyście :* kurcze te zamki to najtaniej widze 30 zł. Dla mnie to nie ukrywam kazdy grosz się liczy. Pracowałam bez umowy i mam odłożone tylko 1500zł a to na sukienkę, makijaż i fryzurę.. ehhh :( płakać sie chce. Każdy wydatek "poza planem" wydaje się być koszmana kupą pieniedzy ale kupie!!! Kupie ten zamek a potem wymontuje!

Gość baallbinkaa
Paulko123 - od mojej siostry usłyszałam, że kopnie mnie w brzuch. To mi wystarczy, już nic tego nie zmieni. Tylko się boję czy z dzieckiem będzie wszystko w porządku. Ja uciekam będę jutro pa kochane jesteście :*

O mój Boże!!!!!!!!!!!!! 16 lat gówniara i tak się zachowuje??? Nie wzywaj superNiani bo ona Ci powie, że rękoczyny nie, że kary fizyczne nie i bla bla bla. Co ja bym zrobiła: 1. Z uwagi na to, że mam dobre pierdolnięcie walnęłabym ją po prostu w twarz, że już by z domu nie uciekła z takim plackiem, 2. Tak jak dziewczyny radzą- zamek w drzwi, zamykaj przy każdej okazji jak wychodzisz z pokoju, nawet jak idziesz się tylko wysikać. 3. Niech się wezmą w końcu za nią rodzice! Bo gówniara chyba nie wie kto tu rządzi. Jak 16-latka może wyjść z domu i wrócić nad ranem? To już 54 wiek czy co? 4. Skwaś ją przy koleżankach albo przy chłopaku jakimś. Niech się pod ziemię zapadnie. 5. A jeżeli masz dużo cierpliwości to po prostu z nią pogadaj, ale ja bym chyba przeszła od słów do czynów ....

Gość ediii
oto bezstresowe wychowanie, a tu na forum jak ktoś napisał, że dzieci są wychowywane bezstresowo, och co to było, mamuśki się poobrażały, jak to dzieciom wolno wszystko. No i co, proszę bardzo oto efekty takiego wychowywania.

Gość defffikkk
i zaraz ciąza może byc, to też okres buntu

Gość baallbinkaa
No i minoł wekeend - nawet sie z nią nie widziałam i miała sazczęscie bo jeszcze wczoraj jakbym ją spotkała to grrrrrrrrr działoby się. W każdym razie szukałam swojego stanika i marynarki - WYWALIŁAM WSZYSTKO z jej szafy! Teraz jeszcze śpi ale jak wstanie a będzie burzyć to znowu mnie "podrasuje" na samą myśl o niej czuję stres. Wiecie co - WSZYSTKIE JEJ KOLEŻANKI MNIE OBGADUJĄ :( jakbym to ja była ta najgorsza i niewiadomo jaka krzywda by sie jej działa - tak wszystkim poprzekręcała :( i jak tu ją zbesztać przy znajomych?? Nikt mi nie uwierzy.

balbinka olej ja mowie Ci, na dobre Ci to wyjdzie a jej wcale nie bedzie milo :P wiem ze nie jest latwo, ale nawet jak krew bedzie Ci sie burzy, to ignoruj, lepiej wyjdz do pokoju i sie uspokuj zamiast jej dogadywac, bo to nic nie da, bledne kolo... powodzenia 🌼

Gość baallbinkaa
Dzięki Pokurcz 🌼 dziś nie mam zamiaru sie denerwować, jedziemy na wizyste do gina :D nareszcie zobaczymy naszego skarba, jednocześnie się boję czy wszystko w porządku. Mam bardzo mały brzuszek jak na 4 m-c /wiem, wiem - nie ma zasady :) / W sumie dopiero (już?) 15tc po cichu liczymy, że dowiemy się czy chłopiec czy dziewczynka :) Tak czy siak tego stanika jej nie popuszczę. Pozdrawiam!!!