Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborahh

oczyszczanie twarzy kwasami / skuteczne?? ile kosztuje??

Polecane posty

Gość deborahh

wyczytałam ze jest to lepsze od zwyklego oczyszczania i dosc skuteczne...Czy ktos robił oczyszczanie kwasami?? jakie wrażenia?? i ile kosztuje??

Gość deborahh
upupuupupu

Gość deborahh
💤 czy ktoś mi w koncu odpowie??:(

Gość więc co z tymi kwasami

Gość ja robilam zwykle czyszczenie
twarzy u kosmetyczki nakkladala mi dosyc duzo maseczek jakas maske z para a potem cos tam wyciskala i efekt byl:) robilam to srednio co 3 miesiace a teraz jzu wcale nie musze koszt to ok 120 zl

Gość słyszałam ze takie
oczyszczanie nie jest do końca dobre, bo czasem pzostaja blizny i dlugo sie goi twarz gdy kosmetyczka ingeruje rękoma, a te kwasy ponoc tyl;ko naklada i one same dobrze dzialają zamykaja pory i dzialaj tez na blizny i przebarwienia...ale tylko o tym czytaklam, sama jestem ciekawa czy w rzeczywistosci sa tak skuteczne... moze ktoś je stosował??

Gość deborahh
dzieki za wyczerpujace dopwoiedzi, normalnie wszytsko juz wiem, ile kosztuje i jak dziala...bez kitu...

o oczyszczaniu kwasami nie slyszalam poszukaj ceny w necie .. a o zwyklym to brak mi slow, blizny pozostaly mi i teraz coraz drozsze zabiegi mnie czekaja ;/

3maj ;) Działanie: -poprawa napięcia i jędrności skóry -pobudzenie włókien kolagenowych i elastynowych do pracy -przywrócenie skórze młodzieńczego blasku i świeżości -nawilżenie, wzmocnienie i wygładzenie skóry -efekt detoksykacji i regeneracji skóry Czas trwania zabiegu: 50 min- 90 min Cena: 60- 120 zł

Gość deborahhh
dzieki:*

Gość gość
Mialam oczyszczanie twarzy kwasami amerykańskimi Pca Skin. Swietny efekt, gładka i czysta skóra. Dla najwazniejsze bylo to, ze nie musiałam leżec po gorącą parą. Miałam wmasowywane różn preparaty z kwasami i jakieś maski. Bardzo polecam tą metodę. Zabieg miałam wykonywany w Poznaniu w gabinecie Beauty Premium na Ratajach www.beautypremium.pl