Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolus-92

Ladna pupa

Polecane posty

Gość psika
cwiczenia,peeleng kawowy,masaż szorstką gąbką,kremy:)

dużo chodze po schodach, ćwiczę wymachy nogami do tyłu w pozycji \"na czworaka\", robię pupie peeling i smaruję ją balsamami ujędrniającymi i nawilżającymi :D myślę, że jest zadowolona :D

Gość a Ty nie wiesz
a po co ci taka pupa????cooooo??

Gość a Ty nie wiesz
ooo i tu jest meaaa,jak to sie próbuje udzielać ojoj,szkoda tylko że nie wie nawet co to jest superczłowiek:)

tylko po co takiemu superidiocie śliczna pupcia?? aa i nie próbuję się udzielać, tylko miło spędzam czas na rozmowach - bo czasem trafiają się fajni ludzie czasem...

Gość a Ty nie wiesz
czasem tak,ale to Ciebie nie dotyczy meaaa,bo Ty to raczej madroscia nie grzeszysz,miałas leciec sie poruchac,jeszcze tu jestes???hmmm

nie poruchać, tylko spłodzić dziecko, stworzyć mały cud, którego ty nigdy nie stworzysz

Gość a Ty nie wiesz
Bo bede super człowiekiem,a co ty chcesz spłodzic mały cud bez dupy ruszania????hmmmm,paluszkiem po spermie i do cipki czy jak???

peeling kawowy: Zalewasz mieloną kawę niewielką iloscą wody i czekasz aż wsiąknie, albo po prostu uzywasz zwykłych fusów. Dodajesz do tego trochę żelu pod prysznic (żeby łatwiej się masowało i pieniło) i wcierasz.

Gość fsder
ja nie trenuje ,ale kobiety na niego lecą

usuwa obumarły naskórek, poprawia ukrwienie i pomaga w zwalczaniu celulitu ujędrniając jednocześnie skórę :)

fsder -----> bo facetom łatwiej utrzymać pupę w kondycji - nie macie tendencji do tycia w tym miejscu, co innego kobiety (figura klepsydry lub gruszki) mój mąż ma wspaniałą jędrną pupę, chociaż wcale o nią nie dba :D

Gość Kikunna
Zgadzam się, peeling kawowy jest super. A potem kremik ujędrniający. Ale tak prawde powiedziawszy to moją pupę po paromiesięcznym leżeniu w łózku (miałam wypadek i mnie trochę zagipsowali) do normalnego stanu doprowadizł dopiero inneov - nutrikosmetyk do picia w formie truskawkowego proszku. Naprawde polecam.

Gość Tirra
Potwierdzam, inneov jest super. Wysmukla i ujędrnia ciało, likwiduje nawet brzuszkowe wałeczki. A do tego nie trzeba go godzinami wmasowywać. Co prawda ten truskawkowy smak pod koniec trzeciego miesiaca może już działać na nerwy, ale wszystko jest do przeżycia jak się widzi efekty. pozdrawiam