Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pifko

ktos sie napije ze mną????

Polecane posty

Gość pifko
Vilija---z podkarpacia, wiec w Bieszczady rzut beretem, w Swietkorzyskie również, troche dalej do Zakopca, ale kto by tam kilometry liczył:D

Gość kużwa wracam właśnie z imprezy
ooooooooooo kochane nawet nie wiecie ccccco ja tu oglądam .... przekrój naszego kochanego społeczeństwa.... ostatnio u tesciowej pokoj wynająła facet i bez ogródek poedzial,że to dla kochanki-a on sam jest z żoną 300 m daalej w osrodku na wczasach!!!!!!!!!!czujecie to i przulazil do niej ........:O klient nasz pan -psia krew.....

Gość kużwa wracam właśnie z imprezy
coś mnie mmmmmgliiiiiiiiiii.............

Gość pifko
Vilija---niech zgadnę..Ty waga jesteś????? jedyny...hmmmm....no jest ich paru;) a tak powaznie.....cos jest na rzeczy, ale ....no własnie.....czy to to????

Gość pifko
kuźwa---:D dziwny jest ten swiat..a jak słyszę,ze "klient nasz pan" to mnie krew zalewa!!!-ot uroki niechcianej i nielubianej pracy handlowca, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zaczerniłam sie na wszelki...;) Vilija---lew to tyz dobry znak:) pytałam, bom sama waga i wiem co to znaczy trudność podejmowania decyzji:) i za pamięci--Twoje zdrówko! pod te urodziny!!!! chociaz mysle,że sie jeszcze sklikamy do tej pory:) a moge zapytac ile tych wiosen mija???? kuźwa---co z Tobą???? polazłas w ślady męża czyzby??;) (czyt.kibel)

no to dokładnie jak ja z tym zdecydowaniem:) z tym,że ja ma chyba z 1 00 000 mysli na minute i co gorsza kazda wydaje mi sie lepsza;) 24 wiosny kochana, to pikny wiek:) ja ma 27, ale duchowo jakbym sie na 17 zatrzymała i ni cholery dalej nie chce pójść:D

Vilija---tak jak napisałam wczesniej---wyjazd przeanalizuj, postaw za i przeciw, zapytaj sie siebie czego tak naprawde chcesz i do dzieła!!! i pamietaj, że niezaleznie od tego co postanowisz, swoja decyzje zawsze możesz zmienić,,,oczywiscie jesli nie spalisz mostów...a nawet jeśli..to całe zycie przed tobą.... bosheee...filozuje jak ciotka Kazia:) ehh..lepiej sie napijmy:D

Vilija ---jasne,ze bedę:) jutro tu zagladne tylko wieczorkiem, bo cały dziń poza domem bedę:) ale juz wklejam topik w \"ulubione\" i jutro Cie znajdę:) kuźwa rzeczywiscie chyba padła:D ale moze sie odezwie jak wytrzeźwieje:D

Vilija--za pamieci --dzieki za ta \"fajna babkę\"---i nawzajem:) ja pracuje niestety w znienawidzonym banku:O ale juz niedługo-mam nadzieję... leć spac kochana, ja tez chyba legnę bo tez musze rano wstać:( ale, tak jak mówiłam, zajrze tu jutro na pewno w godzinach wieczornych, tj. miedzy 20 a 22:) wiec sie jakos znajdziemy:) póki co ---ZDRÓWKO- i do jutra:) no i bravo za męska decyzję-tak trzymać!!!!! buźka, dobranoc

do juterka kochana:) a co do banku...to ;postaram sie Cie odwieść od pomysłu chocby stazu w tej instytucji:) ale to jutro:D dobranoc, papapapa, do jutra:)

Vilija przepraszam kochana, ale nie miałam cholernego netu i dlatego mnie nie było>.Teraz wszystko działa i mam nadzieje,że nie nawali:) jak jestes to sie odezwij. Kużwa--jak wytrzeźwialas to tez sie pokaż:) buziaki i.....na zdrowie;)

Vilija jestem nie łaź nigdzie tylko opowiadaj co i jak z tym wyjazdem!!!!

cholera, tez bym cos wypiła, ale w lodówce tylko wino a ja nie mam cholernego korkociagu!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a no moge, ale do srodka skubany tez nie chce wejść:O trudno, pepsi musi wystarczyć;) a co na to twój facet?

o w morde:O i jak sie trzymasz kochana? jak chcesz to pogadajmy na gg to mój nr 10910429