Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luteiniaczka

Luteina-a okres się nie pojawił

Polecane posty

Gość Luteiniaczka

Witam! Lekarz zapisał mi luteinę. Brałam przez 6 dni 2x po 1 dziennie (wg zaleceń). Minął tydzień, a okresu nie ma. Zastanawiam się, czy mogę być w ciąży. Mam PCO więc luteina była na wywołanie okresu, żebym mogła przyjąć tabletki anty (czemu się sprzeciwiałam ale ostatecznie lekarz mnie namówił). Nie dbałam z moim partnerem o zabezpieczenie, gdyż od pół roku nie miałam jajeczkowania. I teraz pytanie: czy brak okresu po odstawieniu luteiny może oznaczać ciążę? Po test przejdę się w poniedziałek ;)

Gość Luteiniaczka
Ciąża byłaby absolutnie nieplanowana, ale cieszyłabym się :) Jestem młoda (22 lata), ale jak usłyszałam o PCO to się przeraziłam... Wiem, że kobiety wiele lat starają się o dziecko. Ja obecnie studiuję, zaczynam drugi kierunek... Ale wszystko da się pogodzić :) Siedzę przed kompuerm i płakać mi się chce... Ani ze smutku, ani ze szczęścia... Więc może jednak ciąża, takie rozechwianie nastroju ;)

Gość Możeee
zrób test. Ja brałam kiedys luteine i miałam ją brac do póki nie dostane miesiączki nie miałam określonej ilości dni na jej łykanie