Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani Walewska

Chcę zaadoptować dziecko!!

Polecane posty

Gość a zapytam tutaj
do pomarańczowej koleżanki, która udziela mi rad. Dlaczego uważasz, ze jestem niestabilna, u mnie ataki występują na poziomie podświadomości, to fizyczne, uwarunkowane reakcje, które występują czy tego chce czy nie nawet nie masz pojęcia, jak trudno jest w takiej chwili zacisnąć zęby i nie szaleć, zwłaszcza kiedy ciśnienie wzrasta do 200 ze względu na leki jakie przyjmuję - kardiotoniczne, to też się uregulowało z wykształcenia jestem pedagogiem, potrafię zajmować sie dziećmi ciąża jakby nie wchodzi w grę przy atakach paniki, chociaż słyszałam, ze ataki znikają na okres tych 9 miesięcy chciałabym pomóc, nie tylko sobie, ale również jakiemuś dziecku, ja nie mam schizofrenii tylko nerwicę, dzięki za rady i pozdrawiam również

Gość do a to zapytam tutaj
Dlaczego uważam, że jesteś niestabilna emocjonalnie? Dlatego, że nerwica praktycznie nieodłącznie wiąże się z wysokim poziomem neurotyzmu chociażby. Nie wiem, dlaczego uważasz, że mylę nerwicę ze schizofrenią (??) i że wypowiadam się na temat, o którym nie mam pojęcia. Uważam, że Twoje wykształcenie nie ma akurat tu wiele do rzeczy, jeśli szwankuje Twoja kondycja psychiczna. Ale jeśli czujesz się na siłach, próbuj. Obawiam się tylko, że jesli sprawa wyjdzie na jaw, ośrodek adopcyjny Cię odrzuci. Nie mówiąc już o tym, że póki nie jesteś mężatką - odrzuci Cię na pewno.

No kontakt to za duzo powiedziane, ale moja siostra pracuje w PCPR. Nawet przed chwila z nia rozmawialam o Tobie:)👄

Limonka- więc teraz już jestem spokojna. Chyba normalnie ufunduję jakas kaplicę jak nam się uda mieć malutką już u siebie:P Pomarańczko- wydaje mi się,że baz męża trudno ci będzie zaadoptować maleństwo mimo wszystko- w większości ośrodków to wymóg- i to nie do obejscia.Może spróbuj popracować w domu dziecka jako wolontariuszka- będąc z dziećmi dzień w dzień chociaz przez 3 h dziennie sama zdecydujesz,czy podołasz...

mój mąż jest dla mnie wielkim wsparciem:) Na początku podchodził nieufnie do tego pomysłu...chciał mieć syna-i to swojego, jak każdy facet;) Ale kiedy poznał malutką...pod koniec wizyty pierwszy raz widziałam, jak mój mąż płacze. I oboje wiemy,ze spotkanie z nią było nam po prostu przeznaczone..,że gdzies w górze zapisane było ,ze to będzie NASZA córcia:)

Gość a zapytam tutaj
wiesz, ja nie planuję adoptować dziecka juz, teraz... po prostu myślałam o tym jeszcze przed chorobą...rozumiem to i być może świadomie nigdy nie zdecyduję się na posiadanie dziecka, moja mama też chorowała na nerwicę, tyle tylko, że nie lękową, a jest najkochańszą, najtwardszą, najbardziej energiczną osobą pod słońcem tak więc jak się okazuje wszystko w życiu jest względne i wszystko się zmienia...mam nadzieję, że nigdy nie doświadczysz tej chyba najgorszej pod słońcem choroby...pozdrawiam 🖐️

Gość do a ja zapytam tutaj
Wybacz, że odniosłam wrażenie, że jesteś osobą nierozsądną. Wszystkiego dobrego.

Gość Jennifer Logan
Jestem Jennifer Logan z Kanady, od ponad 13 lat mojego małżeństwa Mam stara się zajść w ciążę, to prawie się mojemu mężowi rozwieść się mnie, bo moja mama, teściowa planuje się mu kolejną żonę, ja zawsze płacze codziennego życia małżeńskiego, ponieważ moja droga na dół. Moja mama, teściowa wykonane mój mąż wierzy, że przyczyną była z nas jest w stanie rodzić, i zawsze był płacz, moje serce zostało rozbite na kawałki. Mój mąż i ja widząc specjalisty płodności. Zrobiliśmy jedną IUI bez powodzenia. Mój mąż ma spermy, która idzie w górę iw dół, lekarz zalecił mu biorąc postępować suplement, który robi w ciągu 5 lat bez zmian w sytuacji, mój mąż, który ma liczyć niskie spermy? To po prostu wydaje mi się, że jeśli plemniki są w stanie zapłodnić jajo nie będzie miało znaczenia, ile są produkowane. Byłem oszustwo 13,400.00 USD na przyjęcie dziecka, ja natknąłem się na tego potężnego maga pisowni tworzą Nigeria on-line, który ujrzałem liczbę zeznań jak on pomóc tak wielu z nich, więc wysłałem DR IBEBHO z poczty i powiedziałem mu wszystkie moje smutki i ból odparł mnie i zapytać mnie nie płakać więcej, że będzie on pomóc, wysłał mi kilka wskazówek i ostrożność dr. IBEBHO (rzucający czar) wykonywanych praw rytualnych i kupiłem kilka rzeczy do wykonania prawa i powiedział mi, żeby uprawiać seks z mężem w ciągu 2 tygodniowej w ten sposób poczułem zawroty głowy i poszłam do lekarza i to było potwierdzić, że byłem ciąży dzięki DR IBEBHO pisowni świątynię teraz jestem matką odbijając chłopca i radość została przywrócona do mojego małżeńskiego życia i jestem bardzo szczęśliwy, nie więcej stresu od matki in-law. Jeśli ktoś potrzebuje takiej pomocy nie czekać cały czas życia, aby uzyskać pomoc w uzyskaniu ciąży kontaktowe DR. IBEBHO teraz w jego osobistym {email: dribebhoherbaltemple@gmail.com}

Gość katarzynakopl
Jeśli ktoś jest w trakcie załatwiania wszelkich formalności do adopcji i potrzebuje zaświadczenia od psychiatry to mogę polecić klinikę psychomedic.pl. Wszystko można załatwić tam szybko i sprawnie, beż zbędnego utrudniania, nam się udało :) https://psychomedic.pl/zaswiadczenie-adopcji-od-psychiatry/

Gość gość
My z mężem tak samo jak "katarzynakopl" zdecydowaliśmy się na zasięgnięcie pomocy w PsychoMedic i nie żałujemy! Wszystko poszło bez większych problemów :D