Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot killer

gastroskopia

Polecane posty

Gość masakra..
dzis mialam robiona gastroskopie, poszlam nastawiona dosc pozytywnie z mysla-nie bedzie zle. niestety jak sie okazalo bylo to najgorsze badanie w moim zyciu. staralam sie skupic na oddechu ale mialam wrazenie ze zaraz sie udusze. do tego koszmarny bol.. nigdy wiecej nie dam sobie zrobic tego badania :(

Gość mi by bylo glupio....
kapsulka nie zastepuje gastroskopii... kapsulka bada jelita, gastroskopii nie zastapi.

Gość Anka z Łodzi
czy badanie jest bolesne i niemiłe zależy m.in. od grubości endoskopu. jest w Zgierzu klinika Endomedica w której jest ulracienki endoskop. namiary są tu: Nazwa:ENDOMEDICA Adres:Witkacego 2 c 95-100 Zgierz Telefon:0427166193 http://www.medyczna.enter.com.pl/?id=4665&n=0,0,4,0,0

Gość gość
Ciekawi mnie czy można robić to badanie przy znieczuleniu? ale takim nie miejscowym a pełniejszym aby nic nie czuć? boje się że też mnie to czeka i chciałabym się trochę dowiedzieć. Zresztą mam podobną przypadłość co kot killer, w sensie że nie potrafię zwymiotować, przynajmniej przez ostatnie kilka lat mi sie nie udało.. strasznie to głupie ale nic się nie da zrobić i wszystko niechciane i tak zostaje w żołądku.. :/

Gość gość
Miałam i nie było tragedii. Byłam na badaniu w Centrum Medycznym doktora w Warszawie przy Trakcie Brzeskim. Lekarz wykonujący badanie cierpliwie mi wszystko tłumaczył podczas badania ;) Polecam serdecznie ;) dokładny adres znajdziecie tutaj https://www.doktora.pl/