Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pola Negri

Pytanie do Pań z forum ...

Polecane posty

Czy pracujecie nad swoimi mięśniami Kegla ? Jeśli tak to z jakim efektem ? Ja niedawno zaczęłam poświecać czas na ćwiczenia tych partii mięśni i nie wiem po jakim czasie mogę się spodziewać rezultatów. Pozdrwiam :)

Gość dzial zdrowie i uroda

efekty najlepiej sprawdzic podczas stosunku. gdy będzie w tobie napnij mięśnie i jeśli poczuje wyraźnie znaczy, że efekty już są mój rozdziawił japę ze zdziwienia :D

Gość pandora1
Witaj, ja jakiś czas temu ćwiczyłam, ale mało systematycznie, teraz od jakiegoś tygodnia staram się codziennie. Za mało mam więc doświadczeń, by coś mówić o rezultatach. Ale: jakiś czas temu byłam w związku, bo teraz jestem sama i mogę powiedzieć, że mężczyzna pracę moich mięśni odczuwał bardzo przyjemnie... A ile razy dziennie ćwiczysz?

Gość a Tobie co
nie, nie pracuję nad żadnymi mięśniami Kriegla daj spokój

Gość pandora1
Z całym szacunkiem, ale Kegla...

Ja ćwicze jak tylko mam wolną chwilę... Nawet oglądając TV czy siedząc przed komputerem. Mam nadzieje że mi się opłaci ;)

Gość a te ćwiczenia
mają zwiększyć doznania faceta czy obu stron? I ogolnie w czasie stosunku myślicie o takich rzeczach? "teraz napnę żeby poczuł, sekunda przerwy i znowu..."?

to nie tak działa Jeżeli gra wstępna trwa długo około godziny bo sa takie kobiety które potrzebują takiego czasu do osiagniecia orgazmu i facet powstrzymuje wytrsyk to zaczyna mu wymiekać najczęsciej kobieta stmuluje reka penisa i on po takim czasie traci czuciePo wprowadzeniu do pochwy penis nie odbiera stymulacji wiec pulsowanie mięsniami zwiększa doznania i przyspiesza orgazm u faceta

Gość pandora1
Zwiększa doznania i moje, i mężczyzny... A co do tego, czy w trakcie się o tym myśli, to naturalnie nie, mięśnie są po prostu do tego przyzwyczajone, więc robi się to odruchowo... Przynajmniej tak jest u mnie... A tak w ogóle w trakcie kochania staram się koncentrować maksymalnie na doznaniach, a nie rozmyślać, ale jestem dość zaprawiona w koncetracji "tu i teraz", bo od kilku lat ćwiczę jogę. Wszystkim polecam!