Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa odpowiedzi

ziemia egiptu-czy to dobry kosmetyk?

Polecane posty

Gość ciekawa odpowiedzi

czy warty jest swej ceny ten "puder" , "krem" ?

:classic_cool: Dobry kosmetyk leczniczy , dla osób z bliznami i przebarwieniami oraz dla ciemnej karnacji. mam jasną i używam, kiedy jestem opalona, bo na bladej cerze wygląda fatalnie-ciemne place. Może kup tańszy puder.

Gość ciekawa odpowiedzi
widziałam na allegro około 120zł, czy to odpowiednik pudru brązującego? czy kremu? piszą, że konsystencja mokrego kamienia itp

:classic_cool: Podobna do pudru, kamień, nakładasz pędzelkiem ,mnie kosmetyczka doradzała kozi pędzel. Dałam w Sopocie 150 zł. Niektóre pudry mają podobny wygląd na skórze, ziemia -brąz z lekkimi drobinkami. Jeśli używasz pudru, będzie dobra, ale cena.... Brudzi odzież, zwłaszcza białą. A jaką masz karnację. 2 raz kupiłabym tańszy puder. Podobno ma drogocenne działanie na cerę. Trudno mi powiedzieć , bo nie mam kłopotów, ale w ulotce podają,że lecznicza.

Ziemia egipska zawiera zawiera jedwabne proteiny, liposomy, olejki. Cena w katalogu Quelle 55 zł, więc widzisz, jak zarabiają na kobietach!!!! www.quelle.pl

Gość ciekawa odpowiedzi
vanili jestem w szoku! faktycznie 55zl za 7g i 85 za 14g. na allergo najtaniej za 105zl, dzięki

Ja to sie naciełam, nikomu sie nie przyznaję. Ale czego my nie zrobimy dla poprawy urody. ZA mniejszą kasę kup, bo to dobry kosmetyk, działa jak krem, tylko jest w kamieniu.