Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfhakjfh

zbyt mocne znieczulenie u dentysty i przegryziona warga czy ktoś tak miał???

Polecane posty

Gość jfhakjfh

byłam u dentysty, dostałam zbyt silne znieczulenie. Po około 3 godz zaczełam jeśc i niestety nie poczułam ,że pogryzłam sobie wargę, potem pojawiła się opuchlizna dolnej wargi a dzień poźniej zebrała sie na niej tak jakby jakaś podskórna materia. Strasznie to wygląda czy ktoś ma radę na to?

Gość no nie wiem nie wiem
Iść do tego dentysty jutro i pokazać co i jak. Samemu lepiej nie eksperymentować.

Gość jfhakjfh
sęk w tym,że byłam u dentysty, tyle ,że w przychodni i stwierdził,że tak sie zdarza ,ale mnie to już męczy

Ja po znieczuleniu gryze warge tak barzdo ze potem jak znieczulenie schodzi to umieram z bolu.Musisz poczekac az Ci sie to zrosnie,bo to jest najnormalniej w swiecie rana.Pamietaj unikaj zeczy slonych i goracych:)

Gość Betsy
Skoro pojawil sie temat dentysty to podbijam. Mam pytanko dziewczyny, szczegolnie z Krk- ile teraz kosztuje znieczulenie u dentysty?

Gość Betsy
agula a jestes z krk?

Gość Betsy
to jeszcszcze Cie pomecze, a jak to jest z cenami plomb?

Gość jfhakjfh
agula mam pytanie- czy Tobie tez pojawia sie taka jakby materia żółta na wardze po tym pogryzieniu?bo domyslam sie ,ze to tkanka na wargach probuje sie odbudowac. Czy Ty to czyms smarujesz?i jak dlugo u Ciebie trwa powrot do normalnosci?

dziewczyny prosze,wejdzcie na forum \"wyrwanie zeba,jak dlugo po nim ból i opuchlizna\".ma koncu sa moje posty,przeczytajcie i poradzcie cos,prosze....bo pisze tam i nikt ani slowa nie napisze....dziekuje z góry...