Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

do Facetów

Polecane posty

Pytanie do facetów.....Czy jak juz znajdziecie...ta waściwą kobiete...tą księżniczke z którą byście chcieli spedzic reszte zycia....to chcelibycsie zeby była dziewica czy raczej nie..?????

Gość Lesio_
Musi być po 2 szlifie

Gość buła
po ruchansku są najleprze wiedzą o co chodzi.....najlepiej jak duzo razy dawala to cie wszystkiego nauczy

Gość Krzys ..
A ja bym chciał tylko dziewice. Taka dziewczyna ktora była by porządna i utrzymała swoje dziewictwo tylko dla mnie. I tak sądzi wiekszosc moich znajomych. Dziewczyny które myślą ze sa fajne bo się "dupczą" na prawo i lewo w męskich oczach są zwykłymi za przeproszeniem dziwkami. Z którą mozna sie zabawić ale nic wiecej, a mysle dziewczynom na tym nie zalezy. Poza tym taka dziewczyna szybko wyrabia sobie opinie, i cięzko jej bedzie znalezc mezczyzne na staly związek. Uważam, ze dziewczyny jak i faceci powinni sie szanować siebie nawzajem i swoja seksualność, a nie hop do łóżka na huuraa .. To jest moja opinia wynikła z wieloletnich obserwacji.... Pozdrawiam

Gość fajnie krzys ale
np pomysl, jest cudownie i wszystko ci pasi bo ona to trzymała tylko dla ciebie, kochacie sie ale wam tez moze nie wyjśc i rozstaniecie się i ci? od tej pory jest dzi*ką bo tobie dała a nastepny nie bedzie juz miał tej przyjemnosci rodziewiczenia?

Gość Krzys ..
Ja uprawiam seks od 20 lat z jedną i tą samą partnerką, z wałem z kołdry :)

Gość Krzys ..
Jak ją sobie zwinąłęm była dziewicą i mnie nie rozczarowała :)

Gość Ewka24
Ale jak nie wyjdzie,to można się dopasować.Z czasem się nauczy,co komu się podoba...Mi z moim na początku też nie wychodziło,a teraz jest bosko!I ja też byłam dziewicą,a on prawiczkiem.I jest OK!

Gość Ewka24
Poprawdzie, zanim się wszystkiego nauczyliśmy, spłodziliśmy kilkoro słodkich bobasków, ale pomagają nam rodzice i Opieka Społeczna :)

Gość Krzys ..
Dwa wpisy wyzej, nie są moje.. Nierozumiem po co sie podszywają... Odpowiadajac na wpis z 18;49 Nie chodzilo mi o to ze kazda ktora nie jest dziewica jest odrazu w moich oczach skreslona. Uwazam, ze jesli miala za soba ten pierwszy raz z milosci, dziewczyna byla zakochana po uszy to nie w tym nic zlego. Byłbym w stanie to zrozumieć. Ale jesli bym wiedzial ze przedemna było 10ciu takich albo i wiecej to napewno bym sie z tym dobrze nie czuł. Pozdr.

Gość Krzys ..
Najlepiej czuję się w objęciach tatusia:)