Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem bez serca

Nie przypuszczalam, ze jestem tak twarda

Polecane posty

zostawilam tego jedynego i to na zawsze :o NAPRAWDE !! Mowil o wielkiej milosci,ze tez jestem ta jedyna,potem zdradzil a ja bez zastanowienia skonczylam z nim, pozniej on oszalal,prosil,blagal i zadal mi dziwne pytania - " Co ja bede bez ciebie robil? " " nie wiem jak sobie w zyciu poradze? " 😠 jak to jak do cholery? - biegniej do tej z ktora mnie zdradziles a nie zastanawiasz sie po fakcie...naprawde olalam milosc swojego zycia :o Mam do Was pytanie - po co oni zdradzaja a potem zaluja i dopiero potem mysla i zastanawiaja sie CO zrobili? :( to jest bez sensu przeciez............

Gość jakiś dupek ci się trafił
nie wszyscy sa tacy

musze przyznac, ze ogolnie byl swietny :o kochalismy sie jak szaleni a jednak zdradzil, jak mogl cos takiego zrobic? :( a potem ten jego zal....nie da sie tego opisac, jak blagal o wybaczenie, ale bezskutecznie, droga wolna.......

Gość gratuluje
bardzo dobrze ze mialas odwage, inne wybaczaja i cierpia okrutnie cale zycie, musisz sie cieszyc ze stalo sie to teraz a nie kiedy moglo byc juz za pozno. Pamietaj jedno, kiedy koles cie uderzy badz zdradzi , mozeszbyc pewana 100% ze zrobi to jeszcze raz.Ciesz sie ze jestes taka silna i ze w pore sie opamietalas, inteligentna dziewczyna jestes:)

Gość widać on nie bardzo
szalał że jednak zdradził.........faceci to głupki...jak stracą kobiete to dopiero ją doceniaja.....ale dlaczego poszedł do inne?.....hmmmm.....zapomnij o nim to nie był ten jedyny bo jakby był to nie skończyłoby się to w taki sposób................

Gość dobrze zrobilas
ciekawe co czula ta dziewczyna,z ktora zdradzil i czy wiedziala, ze jestescie razem :o