Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzący

jak usunąć konto skype

Polecane posty

Gość dorrris
Miałam ten sam problem!!!!!!! wpisz w Internet explorerze (tylko w nim to dziala) : %AppData% i kliknij zielona strzałkę (przejdź) i wejdz w folder Skype i skasuj w nim folder zawierajacy twoja nazwe uzytkownika w Skype. tadam

Gość windowa7
%AppData% super mi to pordzo pomoglo:)))) dzieki

Gość Dzięki THX.
%AppData% Bardzo pomógł, ale czy to jest usunięcie konta czy tylko jego widoczności. THX. :D

Gość Elwiiiii
Miałam ten sam problem!!!!!!! wpisz w Internet explorerze (tylko w nim to dziala) : %AppData% i kliknij zielona strzałkę (przejdź) i wejdz w folder Skype i skasuj w nim folder zawierajacy twoja nazwe uzytkownika w Skype. tadam TO ZADZIALALO U MNIE!!:) Bardzo dziekuje:)

Gość Działa ;d
Tak, miałem ten sam problem. Wpisałem tylko w Internecie Explorerze %AppData%, wybrałem Skype, po czym profil, który chciałem usunąć i po kłopocie, nie ma profilu. Dzięki. :)

Gość windows 7
jak usunąć konto skype w windows 7? i gdzie i w jaki sposób konkretnie wpisać &appdata&?

Gość simbo7
Jeśli używasz systemu Windows 7: 1. Zamknij Skype. 2. Kliknij dwukrotnie łącze Komputer (Computer) na pulpicie. 3. Wybierz kolejno pozycje Narzędzia (Tools) > Opcje folderów (Folder Options). 4. Na karcie Widok (View) zaznacz pole wyboru Pokaż ukryte pliki i foldery (Show hidden files and folders), a następnie kliknij przycisk Zastosuj (Apply) i OK (OK). 5. Kliknij pozycję Dysk lokalny (C:) (Local Disk (C:)). 6. Kliknij dwukrotnie folder Users. 7. Kliknij dwukrotnie folder z twoją nazwą użytkownika systemu Windows. 8. Kliknij dwukrotnie folder AppData. [Uwaga: W przypadku użytkowników systemu Vista odpowiedni folder to /Appdata/Roaming/]. 9. Kliknij dwukrotnie folder Roaming. 10. Kliknij dwukrotnie folder Skype. 11. Usuń folder o nazwie takiej jak nazwa użytkownika Skype, którą chcesz usunąć z ekranu logowania.

Gość In.
Komputer-> C -> użytkownicy-> (tu wybierasz swoje konto)->AppData-> Roaming-> Skype-> kasujesz plik z nazwa niechcianego konta KONIEC:)

Gość Udało mi się :D
Wchodzimy w start / potem w uruchom / potem wpisujemy : %appdata% i klikamy otwórz / potem wybieramy polder skype i otwieramy go / i usuwamy folder z niepotrzebną nam nazwą / po usunięciu musimy uruchomić ponownie komputer . / po resecie wchodzimy na skype i nasza nazwa została usunięta ... 100% działa !!

Gość gość
A co można zrobić, jeśli usunęło się nazwę użytkownika z appdata, do tego przed usunięciem pousuwało się dane z konta, rozłączyło się konto z ms, ale nagle chciałoby się jeszcze raz wejść na to konto :/ Niby konta skype się nie kasują, jak szukam tego konta w liście z innego konta, ono się pokazuje, ale nie mogę się na nie już zalogować ... to było konto połączone na początku z msn, miało na początku w nazwie użytkownika 'live:...', ale przy kasowaniu rozłączyłam z kontem msn i nawet jak robię opcję 'zapomniałam hasła' to mi się ten login nie pokazuje do wyboru, czyli jakby tego konta nie było, ale przecież jest. Teraz próbowałam już chyba wszystkiego i nic, nie loguje się i koniec. Ma ktoś może jakiś pomysł??

Gość gość xxx
pomocy mam problem ze skypem

Gość gość xxx
nie mogę logować się na skype normalnie tylko albo przez facebooka albo przez Microsoft dlaczego normalnie nie mogę się logować na skyp wyświetla mi błąd że twoj login jest nieprawidłowy a podaję prawidłowy