Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trufla...

Czy blondynki są głupsze?

Polecane posty

Gość trufla...

Gość BeznadziejnaOsobaPechowiecA
po czesci jest w tym prawda mysle ze wzieło sie to od tych pustych panienek które sie farbuja na blond domowymi sposobami myslac ze w ten sposób dodaja sobie atrkcyjnosci z obserwacji wynika ze sa to przewanie dziewczyny niezbyt inteligentne interesujace sie tylko chłopkami, uzywkami

Gość nieprawda....
sa moze i mondrzejsze

Gość wypraszam sobie
mam już kurwa dość takiego gadania że blondynki są głupie, beznadziejna osoba ma rację po części, bo rzeczywiście zawiniły te farbowane lafiryndy oraz głupie aktorki począwszy od lat 30 XX wieku ... pierwsza platynowa blondyna to Jean harlow, później była MM a za nią BB i cała galeria innych aktorek, którym zawdzięczamy powstanie stereotypu głupiej i pustej blondi, i błagam nie mówcie że MM b yła dobrą aktorką, b\obejrzałam kilka jej filmów , ona tam potrafiła tylko słodko wyglądać i robić usta w ciup... kolejnymi pustymi lalami są doda, frytka i paris hilton .. no rece opadają, dziewczyny , ludzie nie dajcie się tak złapać w pułapkę stereotypów, ja jestem blondynką, mam prawdziwy kolor włosów, jestem zupełnie inna!!!

Gość wypraszam sobie
są też mądre blondynki z klasą ale one są niezauważane! są to aktorki Catherine Deneuve, Gw yneth Paltrow, Charlize Theron, Rene Zellwegger, dziennikarki Monika Olejnik, Hania smoktunowicz,... n iewiele jest takich blondynek a szkoda

w jaki sposób pigment odpowiedzialny za kolor włosów wpływa na iloraz inteligencji?

Z moich doświadczeń to blondynki były znacznie milsze dla mnie gdy chciałem zagadać,nie mówiły \"pierd j się w łeb\" a tak naprawdę to przecież nie zależy od koloru włosów tylko pozoimu kultury:)

Gość wypraszam sobie
ja tu nie przypisuję sprawności intelektualnej do pigmentu włosów, chodziło mi o wizerunek jaki przez lata tworzyły te wszystkie znane aktorki łącznie z paris hilton na czele

dokladnie, inteligencja nie zalezy od koloru wlosow, czy farbowanych czy nie, a ktos kto tak uważa jest po prostu ograniczony panującymi stereotypami

zgadzam się tu z Wami, niemniej mamy w naszym boskim kraju przykłady głupoty \"laleczek blondynek\"

Gość wypraszam sobie
co wieczór farbuje włosy na blond by nastepnego dnia miec ułatwoine zadanie w autobusach :D moim hobby jest obmacywanie facetów w kroku ...taka szajba wiecie,ale zazden jeszcze nie zaprotestował:) czy to dlatego,ze jak odwróca wzrok to widza blondynkę ? :classic_cool:

Gość wypraszam sobie
słaby podszyw naprawdę:O od razu widać że to jakaś tleniona gimgówniara pisała

Gość wile
do wypraszam sobie... generalizowanie na podstawie koloru włosów to dopiero głupota. Przytoczenie w Twojej wypowiedzi nazwiska gwiazd.. Bardot, Monroe... reszte przemilcze - takze jest puste:) Kiepskie sady, ale czego mozna sie spodziewac po takim amatorstwie jakie swoja wypowiedzia prezentujesz. Nie mniej jednak nie o tym temat. Blondynki nie sa głupsze, a stereotyp juz dawno stał sie passe, traci banalem i juz dawno wypadl z dyskusji przecietnie rozgarnietych ludzi. Jedno jest pewne: maja jaśniejsze włosy.

Gość serniczek
Niestety są głupie i beznadziejne. Sama się o tym wczoraj przekonałam. Moja koleżanka prawdziwa blondynka, woli iść na urodziny przyjaciółki niż na moje wesele. Dziwne, że jak ją zapraszałam, a był to kwiecień to nie wiedziała, że akurat jej przyjaciółka ma wtedy urodziny we wrześniu, akurat w ten sam dzień kiedy ja mam ślub:) Przyjęłam moje zaproszenie, a wczoraj mnie poinformowała, że niestety nie przyjdzie (powód podany wyżej). I jak tu nie sądzić, że są blondynki są głupie:0

Gość nie bynajmniej
o tak, ona jest głupia bo nie chce przyjśc na twoje wesele, zabulić za prezent i podziwiać cie jak wszyscy inni goście, tylko chce iśc na urodziny przyjaciółki daruj sobie

Gość wypraszam sobie
😭 od dzis farbuje włosy pod pachami:o

Gość czyli jeden wniosek
że głupsze są tylko te farbowane

Gość na madrej
glowie wlosy nie rosna!!!