Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta............a

Sposób na wulkarnego kolege z pracy

Polecane posty

Gość marta............a

Jest jakiś sposób na wulgarnego kolege z pracy, który często dość niewybrednie ze mną rozmawia i robi głupie docinki na tle seksualnym?

Gość krótko i węzłowato

Gość oollga
wiek kolegi?

Gość marta............a
Na przykład ostatnio włożył mi do pochwy zszywacz biurowy :O

Gość marta............a
kolega 28, ja 26, kolega zna się dobrze z szefem, niestety :o Ja jestem w pracy nowa.

Gość krótko i węzłowato
"Nie życzę sobie rozmów na ten temat, a jeśli to się powtórzy zgłoszę sprawę jako przejaw molestowania seksualnego". Bez żadnych niedomówień, aluzji, cudów na kiju, prosto i ostro. Stać cię na to?

Gość julek z koziej wólki
mozes kopnąc go w kroce kobito

Mialam takiego kolege, ale nazwanie go przy innych erotomanem gawedziarzem i stwierdzenie, ze krowa, ktora duzo ryczy malo mleka daje, przyniosly oczekiwany efekt w postaci pozbycia sie namolnego faceta:)

Gość marta............a
W temacie oczywiście widzę błąd, ma być wulgarngo, zwykła pomyłka. A co do ostrzeżenia o sprawie sądowej, to niestety obawiam się, że nie dam rady. Nie dam rady mu tego powiedzieć, a w razie potrzeby nie dam też rady złożyć takiej sprawy. To wszystko nie jest proste, a ja mam dość innych problemów, żeby jeszcze o czymś takim myśleć.

Gość krótko i węzłowato
No to przygotuj się na eskalację jego zachowań. Jeśli się nie reaguje, tak zasze jest. Zrestą nikt nie mówi o sprawie sądowej, pewnie byś jej nie wygrała tak czy siak, ale szefowi możes powiedzieć, nawet,jeśli jest z tym gościm zaprzyjaźniony. Sam szef może się zacząć bać smrodu koło firmy i może utemperować gnojka.

Gość oollga
głośno i wyrażnie kontrujesz wypowiedzi tekstami: -są dwa rodzaje erotomanów: ci którzy o TYM mówią i ci którzy TO robią...w praktyce ci nie wychodzi? - ostatnie badania dowodzą, że uporczywe nawracanie do tematów seksualnych świadczy o dotkliwych niedostatkach w tej dziedzinie...żona ci nie daje? -krowa która dużo ryczy... to już było No i za każdym razem jak się facet zbliża wykrzykujesz scenicznym głosem: o uwaga nasz erotoman-gawędzisz się zbliża.

Gość dkakak
Laska, ale masz problem. Czay naprawdę nie potrafisz powiedzieć facetowi: nie życzę sobie takich tekstów? Tylko wiesz, nie: hi hi.... nie życzę sobie, tylko dosadnie, dobitnie i poważnie.

Gość dkakak
Zależy co to za firma. W międzynarodowym koncernie to nie są przelewki. Jest zwykle nawet taka specjalna linia, gdzie się zgłasza podobne przypadki. Niestety w polskich firmach przyzwolenie społeczne jest dużo większe. Niemniej jednak ty jako ty nie możesz mu pozwolić na to żeby czuł, że mu wolno występować z takimi tekstami. Musisz wysłać jasny, czytelny i nie budzący wątpliwości komunikat: nie życzę sobie.

Gość hycho
Mam nadzieję, że nie pracujesz w Ministerstwie Rolnictwa.