Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *jestem*

Wymarzone wymiary...

Polecane posty

Gość *jestem*

Podajcie swoje wymiary. Napiszcie czy jesteście z nich zadowolone i jakie ewentualnie chcielibyście mieć

Gość Beartyce
Ja chciałabym mieć 175cm wzrostu, ważyć 60kg, w biuście mieć 90 cm, w talii niewiele ponad 60cm, w biodrach 90cm. Mam 169cm wzrostu, ważę 57kg, w biuście 90cm, talii 70cm, biodrach 90cm

Gość mi sie podobają kobiety
o kobiecych kształtach. Do mnie pasowałaby kobieta, która ma 170cm wzrostu, 90cm w biuście, 95cm w biodrach, 60cm w talii. Nie podaje wagi bo się nie znam

Gość ja mam...
174cm wzrostu, 54kg, 80cm w biuście, 81,5cm w biodrach, 57cm w talii. Kocham swoją figurę

chcialabym nie miec takich chuderlawych ramion i rak ... biust tez moglby skoczyc w gore :P ach te marzenia....❤️

Gość ja mam...
jestem wegetarianinką

Gość a ja marzę o wymiarach
a ja mam...

Gość kobieta musi być kobieca
170cm wzrostu, 100cm w biuście, 100cm w biodrach, 70-75cm w talii. eh jak ja bym chciał mieć taką kobietę

Gość preferuje szczuplutkie
takie jak a ja mam...

Gość normalniee a ja
"a ja mam" to wieszak,a ja niechciałbym przytulac sie do kosci ale do prawdziwego kobiecego ciałka.(oczywiscie nie do grubaski zapuszczonej ale i nie do zywego kosciortupa-blee)

ja mam 90 w biuscie, 64 w talii, 92 w biodrach 168 cm wzrostu za to w udzie kurna 56:o a w lydce 38:o

Gość guciooomai
pinakolada to fajna kobitka z ciebie,wolałbym taka niz kosciste cos przytulac.

Gość brukselkaa
wymarzone wymiary to: biust : 86 prawdziwy:81 talia:65 prawdziwy:67 biodra:92 prawdziwy:92

wymiary hehe a moze byscie tak napisaly ze byscie chcialy miec np wyzszy poziom inteligencji jejku kobiety zastanowcie sie nie tylko figura sie liczy,co za plytkosc katastofa,zajmijcie sie czyms inym niz tylko glupkowatym gdybaniem,

Gość wiadreczko
ja mam 175 cm wzrostu waze 56 kg. moje wymiary 85-70-94

Wzrost: 167 cm Waga: 53 kg Biceps: 23 cm (trochę umięśnione przez siatkę) Nadgarstek (koło kosteczki): 15 cm (mam patyczki a nie ręce;() Szyja: 29 cm Pod biustem: 70 cm Piersi: 84 cm (biust mam mały:() Talia: 62 cm Noga (tuż pod krokiem): 50 cm Noga (nad kolanem): 37 cm Łydka (w najgrubszym miejscu): 33 cm Łydka (nad kostką): 22 cm Biodra: 82 cm Brzuch (na wysokości pępka): 65 cm chciałabym miec uda i lydki mniejsze o 2 cm :P i do tego 4 kilo w dół i większy biust :O tak około 90-95 ;))

Marti-martyna, a jakie Ty staniki nosisz przy tych wymiarach? 65D/60E? czy jakieś 70B nie daj boże, które dodatkowo spłaszcza Ci biust? ;)

Gość a ja myślałam
moje wymarzone wymiary - jakieś 50 m kwadratowych :))

Gość ona6328543645
a ja waze 49kg i mam 170cm moje wymiary to: biust: 88cm talia: 68cm biodra: 90cm sadze ze mam super figurke , tylko w tali chcialabym miec 6O-63 cm

Gość 176 cm wzrostu
64 kg wagi, wymiary: 97-73-98.

Gość mika111
a ja mam 160 cm, w biuście 82, w talii 65, w biodrach 89. strasznie nie podoba mi się moja figura. chciałabym mieć trochę mniej w biodrach, no i w biuście troszkę wiecej-:) ale to niestety tylko marzenia.

hm hm :) a ja tam w zasadzie nie narzekam ale jakbm mogla zmienic swoje wymiary to odjelabym sobie jakies 5 cm w talii. teraz mam: 78 62 85

Gość BLEEEEEE6666
ZABEZPIECZONA WYBACZ ALE CHYBA JESTES JAK PATYK CHUDA..MASZ ANOREKSJE?WAZYSZ TYLKO TYLE NA TAKI WZROST WIELKI?ISTNY SZKIELET

Gość SZKAPA 27LETNIA
A JA CHCIALABYM MIEC WIĘKSZE WYMIARY WSZEDZIE CHYBA BO JESTEM ZA CHUDA:( wzrost 171cm waga 53 kg biust 97 cm talia 72cm biodra 94 cm ale biodra mierzyłam na poczatkach kosci uda bo tam mam najszersze miejsce a nie w tyłku..:(

Gość a ja mam biust DD
wzrost 171 i krągłe bioderka... mój facet uwielbia mnie przytulać

ja bym chciala mieć zmienne wymiary tak z dnia na dzień, w zalezności od kaprysu ;) Jaką sukienkę założę, czy taką ktora lepiej wyglada na szczuplej, czy na takiej z kragla pupą ;):D A obecne wymiary: wzrost 175 waga ok. 50 kilo nie mam centymetra, wiec dalej będzie bardziej orientacyjnie biust: stanik 70 E talia: jakieś 60-63 cm biodra jakoś 89, moze byc więcej, bo mi sie widzi, że przytyłam

Gość ooo wróciła anorektyczka
nasza kafeterniana anorektyczka wróciła :) talia tylko 72! biodra tylko 94! normalnie anoreksja :P zawsze umiesz mnie rozbawić.