Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydze sie..

wstydze sie...

Polecane posty

Gość wstydze sie..

powiedziec chlopakowi ze jestem dziewica. A chcialabym sie z nim kochac. Czy mozna jakos "obejsc" ten problem zeby sie nie dowiedzial?:) a moze lekarz ginekolog by cos tu pomógl?

Gość pluplu
hahh dobre dziecko do ksiażek a sio !!!!!!!!!!!!!!!1

wiesz co.... nie wiem ile masz lat ale jesli podchodzisz do tego tak...to nie jestes na to gotowa....bo gdybys chciała oddac mu sie i spedzic z nim całe zycie....to inaczej bys myslała,,,..a i jeszcze jedno chłopak.....jesli wie..to bedzie dumny z tego...ze to on był pierwszy....bo inaczej wezmie ciebie sobie na jedna noc....

Gość wstydze sie..
22 lata, ale ja mu powiedzialam ze przed nim mialam faceta, przez poltora roku.

Ja nie rozumiem dlaczemu dziewczyny wstydzą sie dziewictwa, no dobra jakbyś miałą 40 to rozumiem. Ale 22lata...Po prostu nie znalazłąś odpowiedniego faceta. Najlepiej z nim porozmawiaj i powiedz mu prawde że jesteś dziewicą i stwozyłas te bajki bo sie tego wstydziłaś, że źle pomyśli (czy jakieś tam) Tamten facet co z nim byłaś nie był wart aż takiej bliskości...Czekałąś na odpowiedniego, kochanego faceta i było warto bo go poznałaś i jest nim On. Jak kocha to zrozumie jak będzie sie śmiał to sie okaże zwyczajnym dupkiem!!!

Ja nie rozumiem dlaczemu dziewczyny wstydzą sie dziewictwa, no dobra jakbyś miałą 40 to rozumiem. Ale 22lata...Po prostu nie znalazłąś odpowiedniego faceta. Najlepiej z nim porozmawiaj i powiedz mu prawde że jesteś dziewicą i stwozyłas te bajki bo sie tego wstydziłaś, że źle pomyśli (czy jakieś tam) Tamten facet co z nim byłaś nie był wart aż takiej bliskości...Czekałąś na odpowiedniego, kochanego faceta i było warto bo go poznałaś i jest nim On. Jak kocha to zrozumie jak będzie sie śmiał to sie okaże zwyczajnym dupkiem!!!

Gość co za dziecinada.....

Gość seniora18
powinnas byc z tego dumna ze jestes dziewica!!! a Twoj chlopak poczuje sie wyjatkowy ze to wlasnie z nim chcesz przezyc ten pierwszy raz!

no wlasnie jak nie zrozumie tzn ze jest jeszcze dzieckiem i powinas go zostawic!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba dobrze ze jestes dziwica dla wporzo faceta to atut:)))))

Gość moni12
witaj.... Nie wstydź się swjego dziewictwa. Ja swoje straciłam w wieku 24 lat i nigdy nie był to dla mnie problem że tak późno, o tym że jestem dziewicą wiedzieli moi znajomi i nigdny nie krytykowali mnie za to, a mój chłopak był bardzo dumy że czekałam na NIEGO. Warto było!! Jeśli Twój partner tego nie zaakceoptuje to nie idź z nim do łóżka, bo nie jest tego wart. Trzymam kciuki!!

Gość ciotka dobra rada 23
jak już mu powiedziała, że miała chłopaka, to przecież nie będzie teraz odwracać kota ogonem.. rozumiem Cię, że jesteś w kłopotliwej sytuacji...rada praktyczna...możesz się z nim kochać jakby nigdy nic i udawać że masz plamienia.... myślę, ze nie poczuje przebicia błony, Ty dla rozluźnienia wypij trochę wina czerwonego wcześniej, możesz tez mówić wczesniej o tych plamieniach, żeby się nie zdziwił.... ....po prostu nie mów mu jak jest....i powodzenia

Gość chlopaka mozna miec..
ale nie znaczy, ze sie juz z nim spalo..przeciez wyznacznikiem "chlopaka" nie jest sex..Ja na studiach mialam 3 facetow ( kazdego prawie rok) i z zadnym nie stracilam dziewictwa, moze dochodzilo do czegos wiecej w pieszczotach ale nie do stosunku..Wiec jaki problem??

Gość ja też jestem dziewicą
i wcale się tego nie wstydzę a mam 27 lat. Uważam że to tylko dobrze. Ze swoim obecnym chlopakiej jestm już 7 miesięcy - on wie o tym i wcale nie uciekł jak się dowiedział. Wręcz przeciwnie - przytulił mnie i pocałował. I to było wyjątkowe. Wiem że dobrze zrobiłam czekajć na niego. Nie jest wielką filozofią iść do łóżka z byle kim, byle gdzie i przy byle jakiej okazji. Ta chwilę będziesz pamiętała całe życie więc chyba wrarto aby była niezapomniana.

Gość wstydze sie..
dzieki bardzo za powazne potraktowanie mojego problemu. jeszcze do konca nie wiem co zrobie ale napewno wykorzystam Wasze rady :) dzienx!

Gość nie boj sie
hey!! ja tez bylam dziewica choc mialam przed obecnym facetem innego chlopaka.Powiedzialam o tym normalnie mojemu misiowi i bardzosie ucieszyl ze bedzie moim partnerem tym bardziej ze ja tez bylam jego piwrwsza:):)

Gość niestety ja tak......
POCZEKAJ DO SLUBU :) NIE ODDAWAJ SIE CHLOPAKOWI... sex przed slubem niszczy milosc... w jaki sposob a wtaki ze kiedy mlodzi ludzie niedlugo po poznaniu sie zaczynaja uprawiac sex to taka znajomsc przestaje sie rozwijac emocjonalnie wszystko zaczyna sie obracac wokol jednego.. :O taki chlopak nie sznuje kobiety-rzuci cie po paru tygondniach i bedziesz zalowac ze bylas taka glupia!!a co jak zajdziesz w ciaze?? myslalas o tym?

Gość wstydze sie..
jasne że myślałam o tym ze mogę zajść w ciąże. Tu nie chodzi o nieprzemyślane pójście do łózka, tak pod wpływem nagłych emocji,namiętności....choc wiadomo ze mimo zabezpieczenia moze sie zdazyc wpadka. Nigdy nic nie wiadomo. Poczekac do slubu..? Kiedys myslalam ze to moze jest dobry pomysl...Teraz nie wiem, czy znajdzie sie taki co by chcial czekac. choc moj obecny chlopak nie stawia mi warunkow,ze albo sex albo dowidzenia.