Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

angielski dla początkujących

Polecane posty

:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool: Highway To Hell - Autostrada na Hel Never Ending Story - Bardzo długie zasłony I tower you - Wierzę ci. I\'ll animal to you - Zwierzę ci się. Thanks from the mountain - Dziękuję z góry. don\'t boat yourself - nie łódź się Rail on you! - kolej na ciebie! To fuck onself off like a janitor on Corpus Christi Day - o d p i e p r z y ć się jak stróż w Boże Ciało I am from Beeftown - Jestem z Wołomina Glasgow - Szkło poszło Don\'t turn my guitar - Nie zawracaj mi gitary A penis/shit is walking around me - Ch.../g.wno mnie to obchodzi A man from iron - Człowiek z żelaza Paintings coin - Obrazy Moneta I feel train to You - Czuję do Ciebie pociąg Go out on people - Wyjść na ludzi Cut myself a nap - Uciąć sobie drzemkę It is after birds now - Już jest po ptakach Without small garden - Bez ogródek The matter/case not suffering corps - Sprawa nie cierpiąca zwłoki The Uniwersal Pregnancy Law - Prawo Powszechnego Ciążenia I see in boat - Widzew Lódź Coffee on the table - Kawa na ławę Don\'t tear Yourself - Nie drzyj się Brain tire fire - Zapalenie opon mózgowych Serious music concert - Koncert muzyki poważnej Close meetings of the third grade - Bliskie spotkania trzeciego stopnia Can You throw me up - Możesz mnie podrzucic? Time swimming allowed - Czas płynie wolno White without - Biały bez Do You divide my sentence? - Czy podzielasz moje zdanie? He was in Warsaw - Był wojnę widział Go to the second page of street - Przejść na drugą stronę ulicy First from the shore - Pierwszy z brzegu Post him shoping - Wysłać go na zakupy Tosmoker - Dopalacz Behindasking - Zaproszenie Garden School Band - Zespół Szkół Ogrodniczych Fall out the penis - Wypaść z interesu Ontouching - Naruszanie Kiosk of movement - Kiosk ruchu Fugitive of circumstances - Zbieg okoliczności Don\'t make a village - Nie rób wiochy Give me the second time - Daj mi sekundę czasu Heritage of prices - Spadek cen To make the profit on time - Zyskać na czasie He killed her the nail - Zabił jej ćwieka Rail on you! - Kolej na ciebie! The profits are flying into the hole - Zyski lecą w dół To divorce the bright facts - Rozwodzić się nad jasnymi faktami He was her right hand in driving the left businesses - Był jej prawą reką w prowadzeniu lewych interesów Can you throw me up? - Możesz mnie podrzucić? My girlfriend is very expensive to me - Moja dziewczyna jest mi bardzo droga Tom divided their lottery coupon - Tom podzielił ich los First from the shore - Pierwszy z brzegu but how it..? - ale jak to..? white without - biały bez direction building - budynek dyrekcji to be not in a sauce - być nie w sosie to walk on duckweeds - chodzić na rzęsach to horse-raddish - chrzanić what\'s sudden that\'s after devil\'s - co nagle, to po diable something is yesn\'t - coś jest nie tak something shoot into his head - coś mu strzeliło do głowy something doesn\'t play here - coś tu nie gra something hangs in the air - coś wisi w powietrzu sugar in ankles - cukier w kostkach time swimming allowed - czas płynie wolno to give a stain - dać plamę d-bird - deptak to fall out well on disappointments - dobrze wypaść na zawodach to button up target - dopiąć celu to get into the cap - dostać w czapę expensive countries! - drodzy państwo! drogi panie! - roads sir! to shout a sandbank - drzeć łacha twelveness, dozenness - dwunastnica grandfather for nuts - dziadek do orzechów postery paints - farby plakatowe to shave a glass - golnąć kielicha to race into little heel - gonić w piętkę rubber to chew - guma to żucia a nail of the programme - gwóźdź programu to go on abbreviations - iść na skróty moan of trade - jęk zawodu it\'s after apples - już po jabłkach coffee on the desk - kawa na ławę breasty cage - klatka piersiowa to clap poverty- klepać biedę goose\'s key - klucz gęsi circle about south - koło południa serious music concert - koncert muzyki poważnej to kick potatoes - kopać ziemniaki Rubik\'s ankle - kostka Rubika spherish - kulawy a shit of laugh - kupa śmiechu sour mine - kwaśna mina to fly nude - latać na golasa to lay after cat - lec pokotem I have it on bunches - mam tego na pęczki a war jacket - marynarka wojenna to have a snake in pocket - mieć węża w kieszeni love to the grave\'s board - miłość do grobowej deski grinly speaking - mówiąc szczerze we are equal peasants - my są równe chłopy on nofish and crayfish fish - na bezrybiu i rak ryba on eyes of gathered crowd - na oczach zgromadzonego tłumu to eat a lot of shame - najeść się wstydu on every accident - na wszelki wypadek to press a gay - nacisnąć ***ł ondress - nastrój don\'t squat yourself - nie krępuj się don\'t fly in cock - nie leć w ch.ja I have no other exit - nie mam innego wyjścia I don\'t have a green conception - nie mam zielonego pojęcia don\'t take yourself over - nie przejmuj się don\'t make stages - nie rób scen don\'t make eggs! - nie rób jaj! don\'t pretend Greek - nie udawaj Greka don\'t develop the wolf out of the wood - nie wywołuj wilka z lasu don\'t fall asleep pears in the ash - nie zasypiać gruszek w popiele adversities are walking by steams - nieszczęścia chodzą parami adversities are trampling people - nieszczęścia chodzą po ludziach non-dozenish man - nietuzinkowy człowiek new lazy boy\'s lips - nowe ustalenia it\'s dull as guts with oil - nudne jak flaki z olejem objectives failed - obiektywy spadły oh chicken! - o kurczę! oh! I\'m shrinking! - o kurczę! to farmyard a holyday - obchodzić święto to walk around oneself with a taste - obejść się smakiem to pour an exam - oblać egzamin to cut percentage feet - obniżyć stopy procentowe frombeing - odbyt outpepper yourfself! - o d p i e p r z się! oh, little mountains - ogórki he divided their lottery coupon - on podzielił ich los to wrap in cotton - owijać w bawełnę I wifed myself - ożeniłem się smoke rubber flute - pal gumę flecie now you, sir! - pantera fiancee steam - para narzeczonych to look through fingers - patrzeć przez palce a lot of faith - pełno wiary to pepper hungry pieces - p i e p r z yć głodne kawałki first from the shore - pierwszy z brzegu a dog on women - pies na kobiety a ball to metal - piłka do metalu leg saw - piłka nożna kiss from a double-gun - pocałować z dubeltówki underflies of wind - podmuchy wiatru to underpepper - p o d p i e p r z y ć wheather under the dog - pogoda pod psem I took it on a flight - pojąłem to w lot peaceness - pokojówka room with you - pokój z tobą field to write on - pole do popisu afterpower\'s! - pomocy! to write oneself on - popisywać się afterbills - porachunki afterequation - porównanie afterface - potwarz afterbalance - powaga resory - powtórne (albo odwrotne) przeprosiny afterhealings - pozdrowienia to eat all of the minds - pozjadać wszystkie rozumy to go on somebody\'s hand - pójść komuś na rękę to run after the bow - przebiegać po łuku to go to the second page of the street - przejść na drugą stronę ulicy overshiting - przekupstwo to survive a heavy occupation - przeżyć ciężki zawód party of the merchandise - przyjęcie towaru to step someone\'s hand - pójść komuś na rękę half of a \"K\" - półka current they stood - prąd stały to break down the first ice-creams - przełamywać pierwsze lody to let the peacock out - puścić pawia once a death to the jug - raz kozie śmierć rust eats metal - rdza zjada metal street robots - roboty drogowe dissolve your hair - rozpuść włosy to divorce over facts - rozwodzić się nad faktami to throw clogs under somebody\'s legs - rzucać komuś kłody pod nogi throw of eye - rzut oka to saw a fool - rżnąć głupa selfwalk - samochód selfheat - samowar to go down for dogs - schodzić na psy volleyball of the eye - siatkówka oka to sit as on Turkey sermon - siedzieć jak na tureckim kazaniu fromroom - spokój affair not suffering corpse - sprawa nie cierpiąca zwłoki I\'ll release him pouring - spuszczę mu lanie old good tenses - stare dobre czasy break on sour apple - stłuc na kwaśne jabłko feet of metals - stopy metali awful grandfatherhood! - straszne dziadostwo! to tune onesefl into someone else\'s little pens - stroić się w cudze piórka to plane a crazy - strugać wariata arrows behind the window - strzały za oknem behind-eyes student - student zaoczny superalone - supersam a pity of the west - szkoda zachodu an art of meat - sztuka mięsa a path is running to the wood - ścieżka biegnie do lasu blind lottery-ticket - ślepy los screws-ship - śrubokręt to shine with an example - świecić przykładem freshly roasted engineer - świeżo upieczony inżynier your railway now - teraz twoja kolej it is into the horse-radish - to jest do chrzanu it is to the putty - to jest do kitu it doesn\'t cannons - to nie działa it doesn\'t hold the shit - to nie trzyma się kupy human\'s idea is passing - to przechodzi ludzkie pojęcie to hold nails - trzymać kciuki here is the buried dog - tu jest pies pogrzebany to cut off the mosquito - uciąć komara in the face of porcupine - w mordę jeża in things alone - w rzeczy samej windcancer - wiatrak plentyfish - wieloryb village killed by desks - wioska zabita dechami inwhored - wku..iony inhenned, industed - wkurzony hair is Georgeing itself - włos się jeży W.C. water - woda toaletowa slowness of word - wolność słowa infoamed - wpieniony knock it out yourself from head - wybij to sobie z głowy explosion of laughter - wybuch śmiechu to pull out motions - wyciągać wnioski to pull out an element - wyciągnąć pierwiastek to pull up in layers - wyciągnąć wnioski to fall out of penis - wypaść z interesu post him shoping - wysłać go na zakupy I went out behind husband - wyszłam za mąż the needle has left the bag - wyszło szydło z worka I took my legs behind my belt - wziąłem nogi za pas beyond shits - zakupy to flood oneself into stone - zalać się w pestkę to put on the left side - założyć na lewą stronę immediate castle - zamek błyskawiczny afterchirps - zapiski let\'s dance fieldness - zatańczmy polkę I got oaken - zdębiałem family strip - zdjęcie rodzinne clock doesn\'t walk - zegar nie chodzi notebook in the rope - zeszyt w linie do something without corpse - zrobić coś bez zwłoki to make the profit on time - zyskać na czasie the profits are flying into the hole - zyski lecą w dół Lech Ikidney - Lech Janerka He was in Warsaw - był, wojnę widział Oh-Field - Opole It\'ll help/Postsea/Postperhaps - Pomorze Think-It-Over - Przemyśl The Dug-Up/Buried/ Behind-kicked - Zakopane \"Never Ending Story\" - \"Bardzo długie zasłony“ \"Baldie from Ida\'s deck\" - „Łysek z pokładu Idy“ \"Citizen Chirper\" - „Obywatel Piszczyk“ \"Fly by me quick\" - „Przeleć mnie“

Gość niesmialaaa
fajne, potem sobie poczytam ;]

Gość niesmialaaa
ale to chyba nie są prawdziwe zwroty...

Gość BeznadziejnaOsobaCiotkaKlotka
zołza co Ty kombinujesz ? :O